ATSO BAŞKANI DEMİRCİ; “ AĞIR ELEŞTİRİLER ODAMIZIN TÜZEL KİŞİLİĞİNİ YARALIYOR”

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, kendisi hakkında yapılan ağır eleştirileri odanın tüzel kişiliği açısında da yaralayıcı bulduğunu söyledi.

GÜNCEL 19.10.2022 14:40:00 0
ATSO BAŞKANI DEMİRCİ; “ AĞIR ELEŞTİRİLER ODAMIZIN TÜZEL KİŞİLİĞİNİ YARALIYOR”

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, kendisi hakkında yapılan ağır eleştirileri odanın tüzel kişiliği açısında da yaralayıcı bulduğunu söyledi.

Ardahan Ticaret Odasının geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu Ankara ziyaretine bazı isimlerin çağrılmadığı yönünde yapılan açıklamalara açıklık getiren Başkan Demirci, “Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine değerli üyelerimizin seçtiği her üye bizim içinde değerlidir. Rutin toplantılarımız var geldiklerinde fikirlerini söyleyebilirler. Bir yere sadece yönetim kurulu olarak gitmiyorsak onları da davet ediyoruz, ettik, edeceğiz de. Davet edilmedik diyen arkadaşları biz sözlü olarak davet ettik” dedi.

Yapılan açıklamaların art niyetli yapıldığını söyleyen Başkan Demirci; “Her şey Ardahan için deyip olayları başka yerlere bağlamanın anlamı yok. Üslup çok önemli, yapılan açıklamaların iyi niyetten uzak olduğunu düşünüyorum. Sadece şahsi değil, odanın tüzel kişiliği açısından da yaralayıcı buluyorum. Eğer bir yanlış varsa beni arayıp sorabilirlerdi. Ama arayıp sormak yerine ağıza alınmayacak sözler sarf edilmesine gerçekten çok üzüldüm. Hakaret içerikli üsluplarla yapılan açıklamalarda art niyet olduğunu düşünüyorum. Ankara ziyareti için beni arayıp biz neden gelmedik diyebilirlerdi. Ama onu yapmak yerine odamızı küçük düşürücü açıklamalarda bulunuyorlar. Oda hepimizin odası, oda 1926’dan beri var, bundan sonrada olacak. Ardahan Ticaret Odası benimle var olmadı ki benden öncede vardı, benden sonrada olacak. Oda bir yerlerdeyse hepimizin katkılarıyla oldu. Ben seçim sürecinde de söyledim, seçim bittiği günde söyledim, her şey Ardahan için. Yarın yüz yüze bakacağımız da yüzün kızarmayacağı duygular ifade edilebilmeli. Yüz kızartıcı ifadelerle bulunup ta benden de hiçbir şey olmamış gibi davranmamı beklemesinler. Biz daha önce TOBB ziyaretinde Ömer Yılmaz’ı üye olarak gelmek istediği için götürmüştük. O zaman neden hiç kimse bir şey yazmadı onun orda ne işi var diye. Şimdi bizimle gelen arkadaşlar Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan arkadaşlarımız. O zaman bizimle gelen Ömer Yılmaz’ın odamızda hiçbir vasfı yoktu. Bizde götürmekte hiçbir sakınca görmedik. O zaman neden hiç kimse şuan yaptıkları eleştirileri yapmadılar. Madem bu kadar duyarlılar o zamanda söyleselerdi. Odamızda 4 yıl birlikte görev yapacağız, birlikte görev yapacağımız arkadaşlarımız adına ağza alınmayacak şeyler söylenmemesini temenni ediyorum. Dostluk varsa baki kalacak, biz Ardahanlıyız yüz yüze bakacağız, bu odada birlikte çalışacağız, inşallah süreci böyle algılayıp katkı sunmak isterlerse biz açığız, her zamanda bekliyoruz.  Arkadaşlarımız bize destek oldukları sürece onlarla birlikte her zaman çalışırız. Çalışma arkadaşlarımız mecliste yüz yüze baktığımız arkadaşlarımız sonuçta. Onlar katkı sunmak istediklerinde bizler her zaman onların katkılarını bekliyoruz” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak