ATSO Başkanı Demirci Çıldır´ı ziyaret etti

ATSO Başkanı Demirci Çıldır´ı ziyaret etti

EKONOMİ 13.03.2018 15:17:40 0
ATSO Başkanı Demirci Çıldır´ı ziyaret etti

          Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ekibiyle birlikte 1 Nisan´da yapılacak seçimler öncesi Çıldır´da ziyaretlerde bulundu. 
         Başkan Demirci ve ekibi Çıldır´da esnafı dolaşarak projelerini anlattı ve destek istedi. Başkan Demirci Çıldır´da yapmış olduğu ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. 
         Demirci yapmış olduğu açıklamada ?Seçim takvimimiz geçen hafta itibariyle onaylandı. 1 Nisan´da Ardahan Ticaret Odası seçimleri odamız toplantı salonunda yapılacak. Çıldır´daki esnafımızı da ziyaret ederek hem projelerimizi anlattık hemde destek istedik. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimine ikinci kez aday olduk. Genç ve heyecanlı bir yönetim oluşturduk. Ardahan´ın sorunlarını bilen, kendi alanlarında başarılı ve duyarlı ekibimizle üyelerimizi ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgilendiriyoruz. Ben esnaf çocuğuyum. Üyelerimizin ne istediğini biliyor, onların taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Ardahan´ı bir fuar kenti yapacağız. Ardahan´a has ürünleri, değerleri yapacağımız oturumlarla, panellerle tanıtacağız. Sınır Ticaret Merkezinin açılması konusunda sayın Başbakanımız söz vermişti. Bunun sürekli takipçisiyiz. Ardahan´a havalanı yapılması şarttır. Hava alanı yapılması ile ilgili kampanya başlatmış bir kurumuz. Ardahan´ın en büyük sorunu göçtür. İş adamlarımızın Ardahan´a yatırım yapması şarttır. Geçtiğimiz ay Ardahan´a gelen 20 iş adamı ile bir araya gelip yatırım konusunda fikir alışverişinde bulunduk? dedi. 


1

Türkiye'nin ilk yapay zeka destekli kalkınma kitabı yayımlandı

2

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

3

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

4

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

5

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı