ATİB´den Sağlık çalışanlarına çiçekli destek

ATİB´den Sağlık çalışanlarına çiçekli destek

21.01.2021 12:54:01 0
ATİB´den Sağlık çalışanlarına çiçekli destek

Deniz Başlı

Korona virüsü (Kovid19) sürecinde büyük bir fedakârlıkla çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Ardahan Ticaret Birliği Derneği (ATİB) sağlıkçılara, çiçek takdim etti. Yeni tip korona virüsü salgını ile mücadelede fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarını unutmayan ATİB Derneği Yönetim kurulu üyeleri Sağlık Müdürü Erkan Özdemir´i makamında ziyaret ettiler.
ATİB Derneği Başkanı Ercan Tırpancı ?Tüm sağlık çalışanlarımız Salgının en başından bu güne kadar tüm dünyaya örnek oldular. Mesleki başarılarınız ve yeteneklerinizin yanı sıra, insanı ve vicdani meziyetleriniz herkes tarafından takdir edildi. Bu süreçte üzerlerine düşen görevi özverili ve fedakârca ailelilerinden, sevdiklerinden birçok şeyden feragat ederek yerine getirdiler ve getirmeye devam ediyorlar. Bizler sağlık çalışanlarına minnettarız. Bizde ATİB Derneği olarak kendilerini ziyaret ederek büyük bir özveriyle hayat kurtarmak için mücadele veren sağlık çalışanlarımıza moral vermek istedik.? dedi.
ATİB Derneği Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İl sağlık Müdürü Erkan Özdemir, Dernek Başkanımıza ve beraberindekiler bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı ve biz sağlık çalışanlarını unutmadığınız için tüm personelim adına teşekkür ediyorum. ? dedi.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı