Atalay 650 Bin Tl`lik Entegre Tesisi Gezdi

Atalay 650 Bin Tl`lik Entegre Tesisi Gezdi

SİYASET 27.05.2015 18:36:06 0
Atalay 650 Bin Tl`lik Entegre Tesisi Gezdi

Seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki ekiple birlikte Çıldır'ı ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Orhan Atalay Süt Sığırcılığı Entegre tesisini gezdi.
Çıldır ilçesi Karakale köyünde Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Koordinatörlüğü tarafından 650 bin tl hibe ile kurulan tesisi gezen Atalay ve beraberindeki ekip projeyi hayata geçiren Bahattin Özcan'ı tebrik ettiler. Çağın gereksinimlerine göre kurulan tesisi çok beğenen Atalay bölgemizin kalkınması ve gelişmesi için kurulan TKDK, AKAK,SERKA gibi proje merkezlerimiz girişimcilerimize büyük destekler sunmaktadır. Hükümetimizin amacı bu tür proje merkezleri sayesinde bölge halkımıza yüzde elliden başlayan hibe desteklerle modern iş sahaları kurulmasıdır. Bugün burada gezmiş olduğumuz süt sığırcılığı entegre tesisimizin 650 bin tl hibe ile desteklenmiş 50 büyük baş hayvanlık son sistem bir projedir. Herkesin devletimizin sunmuş olduğu bu tür hibe destekli projelerden yararlanmasını istiyorum. Hükümetimiz çiftçimize, üreticimize çok büyük destekler sunuyor, sunmaya da devam edecektir. Yapılması gereken sadece biraz cesaretli ve karalı olup bu tür hibe desteklerinden yararlanmak” dedi.
Tesis sahibi Bahattin Özcan'ı göstermiş olduğu cesaretten dolayı tebrik eden Orhan Atalay, tesisin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu