ASKF’den deprem bölgesine soba yardımı

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), deprem bölgesine 100 adet çadır sobası yardımı yaptı.

GÜNCEL 15.02.2023 16:52:00 0
ASKF’den deprem bölgesine soba yardımı

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), deprem bölgesine 100 adet çadır sobası yardımı yaptı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için Ardahan’dan yardım seferberliği sürüyor. Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sonrası 10 ilde 40 binden fazla bina yıkıldı ve hasar gördü. Yıkılan binaların ardından depremzedelerin en büyük sorunlarından birisi de ısınma olarak dikkat çekti.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, çadırlarda kalan depremzedelerin ısınma sorunu yaşamaması için 100 adet soba yaptırdı. Sobalar borularıyla birlikte araca yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

ASKF Başkanı Özgür Hamza Küçük yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesinde en öncelikli ihtiyaçlar arasında soba yer alıyor. Ardahan Amatör Spor Kulüpleri federasyonu olarak deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla 100 adet soba yardımında bulunduk. Yaptırdığımız çadır sobalarını borularıyla birlikte özel araçla deprem bölgesine gönderdik. Karınca kararınca bölgeye ne hizmet edebilirsek bizim için onurdur, gururdur. Bu memleket, bu vatan bizim. Bizim mutlaka birbirimize kenetlenmemiz lazım. Birlik olma zamanının bu olduğunu düşünüyoruz” dedi.  


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!