Askf Başkanı Küçük Serhat Ardahan Spor´a Destek Olma Zamanı

Askf Başkanı Küçük Serhat Ardahan Spor´a Destek Olma Zamanı

SPOR 19.11.2015 10:54:47 0
Askf Başkanı Küçük Serhat Ardahan Spor´a Destek Olma Zamanı

Ardahan ASKF Başkanı Özgür Hamza Küçük, Bölgesel amatör lig (BAL) liginde Ardahan´ı temsil eden Serhat Ardahan Spor´a sahip çıkılmasını istedi.
Alasara Cafe´de basın mensuplarıyla bir araya gelen ASKF başkanı ve üyeleri, kulüpleri desteklemek, sorunlarını çözmek, yetkili kurumlara sorunlarını iletmek konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.
ASKF Başkanı Küçük, Ardahan Valisi Ahmet Deniz ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy´un spora verdiği desteklerin önemli olduğunu söyleyerek,
Küçük, ´´Amacımız kamuoyunda futbol konusunda, spor konusunda duyarlılığı arttırma ve arttırmak, çalışmalarımız da o yönde sürüyor. Bildiğiniz gibi Bölgesel amatör lig (BAL) liginde bir takımımız var. Ve BAL´da 4. Sezonumuz, ama bir türlü başarı elde edemedik. Önceki sezon şampiyonluğa oynayan bir takımımız vardı ve taraftarlarımız gerekli desteği veriyordu. Fakat bu yıl şehir olarak aynı duyarlılığı gösteremiyoruz. Bu konuda en büyük görev bizden önce basın mensuplarına düşüyor. Sporla ilgili duyarlılığı, kamuoyunu oluşturmak elbette ki bizim yapacağımız çalışmalar. Fakat bizim yapacağımız çalışmaları sizlerin insanlara anlatması, dile getirmesi ve göstermesi gerekiyor. Spor konusunda özellikle çok aktif bir Valimiz var. Sporu ve futbolu fazlasıyla destekliyor. Valimizin ve Belediye Başkanımızın destekleriyle biz de biraz daha fazla üzerine koymak istiyoruz.´´ Dedi.
İl imkânlarının arttığı ve son iki yılda sentetik saha, halı saha, spor kompleksleri ve yeni projelerin ortada olduğunu söyleyen Küçük, ´´İlin imkanları bir şekilde artmış durumda. Bunları doğru değerlendirmeliyiz. Ama bunları yaparken hep beraber değerlendirmemiz gerekiyor. Konunun başına yine Serhat Ardahan Sporu koyuyorum ve şu anda şehrimizi en tepede temsil eden orası. Kulüp, takım, köy ya da belde ayırmadan Serhat Ardahan Spor´u desteklememiz gerekiyor. Hangi takımı tuttuğumuzun bir anlamı yok. Takımımıza sahip çıkmalıyız.´´


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı