ASİM ÖZER, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlık yarışını kazanan isim Asim Özer oldu.

GÜNCEL 2.01.2022 18:20:00 0
ASİM ÖZER, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, 2 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen genel kurulda oy farkı ile güven tazeledi.

Dursun Akçam Kültür Evi’nde yapılan genel kuruldaki seçimde mevcut başkan Asim Özer ve geçmiş dönemlerde başkanlık yapan Yılmaz Özer yarıştı.

Mevcut başkan Asim Özer ve Yılmaz Özer başkan adaylığında gidilen genel kurula, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üye esnaflar katıldı. Genel kurul, salt çoğunluğun sağlanması ve divanın oluşturulmasını müteakip, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra odanın mali hesap, denetim ve yönetim kurulu raporları okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Seçimle ilgili gerekli hazırlıkları yapmasının ardından oy kullanma işlemi başladı.

Seçimde, 403 üyeden 347’si oy kullandı. Oy kullanma işlemi ise saat 17.00’de sona erdi. Yapılan oylama sonrasında 192 oy alan mevcut başkan Asim Özer yeniden başkanlığa seçildi. Başkanlık yarışında ki Yılmaz Özer ise 150 oy alırken, 5 oyda geçersiz sayıldı.

Başkan Asim Özer, Şoför esnaflarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en güzel hizmetleri vereceklerini belirterek, genel kurula katılan herkese teşekkür etti.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!