ASILSIZ İHBAR VE ŞİKÂYETLER PES DEDİRTTİ

Ardahan´ın Hanak İlçesinde uzun süredir devam eden Belediye´ye yönelik gerçek dışı şikâyetler pes dedirtti.

GÜNCEL 22.03.2021 16:18:08 0
ASILSIZ İHBAR VE ŞİKÂYETLER PES DEDİRTTİ

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´ın Hanak İlçesinde uzun süredir devam eden Belediye´ye yönelik gerçek dışı şikâyetler pes dedirtti. 2014 yılındaki yerel seçimlerle AK Parti´den CHP´ye geçen İlçe Belediyesi, şikâyetlerden iş yapamaz hale geldi.

Konu hakkında Hanak Belediye Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada , asılsız ihbar ve şikâyetlerden dolayı iş yapamayacak hale geldiklerini ve yapılan bu şikayetlerin asılsız olduğu gibi bugüne kadar hiçbir soruşturmanın da aleyhlerinde sonuçlanmadığı ifade edildi.

Hanak Belediyesinden, belediye hizmetlerini aksatan bu asılsız ihbar ve şikâyetlerin amacının belediyeyi iş yapamaz ve görevlerini yerine getirememesi için yapıldığı ileri sürülerek kamuoyuna şu açıklama yapıldı.

KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA

?2014 yılından beri Belediyemizce ilçemiz de yapılan çalışmalar engellenmeye çalışılmakta, Belediyemiz sürekli olarak aynı konular da şikayet edilmekte, Yüce Devletimizin resmi bir kurumu olan Hanak Belediyesi adeta iş yapamaz duruma getirilmektedir. Başta; Belediye Başkanımız Ayhan Büyükkaya olmak üzere Belediye personellerimiz saçma sapan, hiçbir hukuki ve maddi dayanağı olmayan sadece iddia olarak ileri sürülen konular yüzünden zan altında bırakılmakta, İlçeye hizmet götürmesi gereken personellerimiz, bütün mesai saatlerini mevzubahis şikâyetlere cevap vererek geçirmek zorunda kalmaktadır. Bu durum Belediyemizde işlerin aksamasına, hizmetlerin düzenli şekilde verilememesine ve toplum nezdinde Belediye personelinin aşağılanmasına neden olmaktadır.

Aynı şekilde 2019 yılında İçişleri Bakanlığına şikayet edilen bazı konular hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından 2 adet müfettiş görevlendirilmiş, müfettişler tarafından yaklaşık 1 ay boyunca iddialar hakkında soruşturma yapılmış ve iddia edilen konuların tamamının haksız ve uydurma olduğu ortaya çıkmıştır. Müfettiş Raporları da bu konu da mevcuttur. 2019 yılında İçişleri Bakanlığınca incelenerek kapatılan iddialar 2021 yılında yine aynı şekilde şikayet edilerek gündeme getirilmiştir.

Bahar ayları gelmesi sebebiyle yol, kanalizyon vb. Belediye hizmetlerini yerine getirmesi gereken Belediyemiz bu saçma sapan şikâyetler yüzünden işlerini ilerletemez duruma düşürülmek istenmektedir.

Bu kapsamda; Yüce Devletimizin resmi bir kurumu olan Hanak Belediyesinin kurumsal kişiliğini aşağılayan, Belediyemizin hizmetlerini engellemeye çalışan, sosyal medya üzerinde Belediyemize iftiraya varan söylemlerde bulunan, Belediye Başkanımız ve Belediye personellerimizi asılsız iddialarla zan altında bırakan iddia sahibi kişi ve kişiler hakkında her türlü yasal işlem yapılacağını kamuoyunun bilgisine sunarız. Belediyemizin iş ve hizmetlerini engellemeye yönelik çalışan kişi ve kişileri Hanak halkının vicdanına havale ediyorum?.


1

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

2

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

3

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

4

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

5

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi