ARÜGEM ÖĞRENCİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

DERNEKLER 18.11.2014 12:31:47 0
ARÜGEM ÖĞRENCİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

“Öğrenci Merkezli” bir üniversite olma yolunda hızla ilerleyen Ardahan Üniversitesi (ARÜ), üniversiteli gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlayacak nitelikteki faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Ardahan Üniversitesi Gençlik Eğitim Merkezi de (ARÜGEM), ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmayı sürdürüyor. 

ARÜGEM tarafından öğrencilere destek sağlamak amacıyla kahvaltı düzenlendi. 15 Kasım 2014 Cumartesi günü, ARÜ Yenisey Konukevi’nde öğrenciler yararına yapılan programa Ardahan Valisi Ahmet Deniz’in eşi Olcay Deniz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un eşi Cevriye Köksoy, ARÜGEM Başkanı Canan Korkmaz, ilçe kaymakamlarının eşleri ile Ardahan’da bulunan hayır sever hanımlar katıldılar.

ARÜGEM Başkanı Canan Korkmaz yaptığı açıklamada, programa katılan hayırsever hanımlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Korkmaz, öğrenciler yararına yapılacak bu tür faaliyetlerin her ay düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.  

Öte yandan programa katılan hayırsever hanımlara desteklerinden dolayı çekiliş ile hediye verildi. Daha sonra program müzik dinletileri ile devam etti.

 


                                                   


1

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

2

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

3

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

4

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı

5

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı