ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

GÜNCEL 29.04.2024 14:48:00 0
ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Üniversite Rektörü ve ARÜ Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Biber Başkanlığında İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. 

Gündem maddelerinin görüşüldüğü ve Mütevelli Heyet Üyeliği seçiminin yapıldığı yemekli toplantıya Mütevelli Heyet Üyeleri; İstanbul Eski Milletvekili-Akademisyen Prof. Dr. Esfender Korkmaz, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Metin Toprak, İş İnsanları Çağrı Öztürk, Aydın Nazar, Polat Nalbant, Hümmet Tatar, Orhan Gökçe, Avukat Serkan Kaya, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı katıldı. 

Rektör Biber’in ARÜ Kalkındırma Vakfını daha da güçlendirmek ve büyütmek amacıyla Ardahanlı değerli iş insanı, girişimci, siyasetçi ve bürokratlarından oluşan isimlere yaptığı davet sonrası 15 yeni üye toplantıya katıldı ve yapılan oylamanın ardından Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğine seçildi. 

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde ise Prof. Dr. Esfender Korkmaz oybirliğiyle Vakıf Onursal Başkanlığına seçildi.


1

Posof’ta tekvando kuşak sınavı yapıldı

2

Milletvekili Koç’tan muhtarlara mektup

3

ASKF Başkanı Küçük, şampiyon Bağdaşenspor’u tebrik etti

4

AK Parti Heyeti, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret etti

5

Ardahan Kekik ile yenileniyor