ARÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Halim KAZAN´ın Kadir Gecesi Mesajı

ARÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Halim KAZAN´ın Kadir Gecesi Mesajı

EĞİTİM 1.07.2016 12:01:15 0
ARÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Halim KAZAN´ın Kadir Gecesi Mesajı

ARÜ Rektör adayı Prof.Dr.Halim Kazan Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kazan mesajında, Dostluk, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan Ayı´ nı uğurlarken ´´Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecesi´ne ulaşmanın da derin sevinç ve huzuru içindeyiz. Kadir gecesin´nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diledi.
Bu tür gün ve gecelerin, dini ve toplumsal hayatta ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanmasına vesile olduğunu söyleyen kazan,?Unutmayalım ki, paylaşılmayan sevinç ve mutlulukların insan için fazla bir anlamı yoktur. Sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler de paylaşıldıkça hafifler. Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kadir Gece´sinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzuruna, Ardahan Ünivesitesi camiasının ve Ardahan halkının ve tüm Müslümanların tövbe ve dualarının kabulüne vesile olması temennilerimle, Kadir Gece´sinde edilen tüm duaların kabulünü dilerim.
Prof. Dr. Kazan Yapılan Terör Saldırısını Kınadı
Atatürk Havalimanı´nda menfur bir saldırı yapılmıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu menfur saldırıyı yapanlar, Türk milletini ve Devleti´ni yıldır acaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Insanlık olarak bu tür canice işlere imza atanları hepimiz yek vücut olarak telin etmeliyiz. Terörden beslenenlerin insanlikla bir ilgisinin olamayacagini biliyoruz. Ulkemizde kaos ve kargasa cikarip, insanlari korkutarak ve yildirarak amaclarina ulasmak isteyen derin gucler amaclarina ulasamayacaklardir. Bizler boyle gunlerde birlik ve beraberlik icinde hareket ederek bu hainlere ders vermeliyiz.
Bu menfur saldırıda şehit olanlara Allah rahmet etsin. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Türk milletinin ve devletinin başı sağolsun.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı