ARTIK ONLARINDA EVİ VAR!

Ardahan´da işyerlerinin önüne sokak hayvanları için barınak koyuldu.

GÜNCEL 29.12.2020 16:12:35 0
ARTIK ONLARINDA EVİ VAR!

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da işyerlerinin önüne sokak hayvanları için barınak koyuldu.

Havaların soğuması ile birlikte zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları, hayvanseverlerin, duyarlı esnafların ve vatandaşların destekler ile yaşama tutunuyor.

Sokak hayvanlarına her türlü desteği sunana hayvansever Kübra Nur Eren, sokak hayvanlarının soğuktan korunması için harekete geçti.

Sokak hayvanlarının soğuk hava şartlarından etkilenmemesi için başarılı bir çalışmaya imza atan hayvansever Kübra Nur Eren, bağışla topladığı barınakları kent merkezinde işyerlerinin önüne koydu. Barınakların koyulmasının ardından sokak hayvanlarının kulübelere girdikleri gözlendi.

Sokak hayvanlarının anası olarak bilinen hayvansever Kübra Nur Eren,   "Soğuk hava şartlarının geldiği bugünlerde sokaklarda perişan olacağını düşündüğümüz sokak hayvanlarımız için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Onların da can taşıdığı gerçeğini görmezlikten gelemezdik. Bağışla toplamış olduğumuz barınaklardan 15 tanesini işyerlerinin önüne koyduk. Barınakları bıraktığımız noktalardaki esnaf ve vatandaşlarımızın barınaklara sahip çıkması ve yiyecek konusunda duyarlı olmalarını temenni ediyorum? diye konuştu.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı