Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ağır ceza reisi Ali Rıza Arslan´ın naaşı bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Ardahan Bayramoğlu köyündeki aile mezarlığına defnedilecek.

GÜNCEL 20.06.2021 10:12:29 0
Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

1987-1995 yılları arasında Kocaeli Adliyesi´nde 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı yapan ve Görev yaptığı süre zarfında hiçbir ayrım gözetmeden hukuk ilkeleri çerçevesinde aldığı kararlarla her zaman parmakla gösterilen Ardahanlı emekli Ağır Ceza Ali Rıza Arslan (91) vefat etti..

Av. Seyran Arslan, Ali Şakir Arslan ve Ali Kemal Arslan´ın babası olan Hoçvan Bayramoğlu (Kora) köyünden Hakim Ali Rıza Arslan 92 yaşında ve 4 çocuk babasıydı. En son görev yaptığı ve emekli olduğu Kocaeli´nin merkez ilçesi İzmit´te bir süredir hastanede tedavi gören Arslan, beynindeki kan pıhtılaşması sonucu hayatını kaybetti. 

Ardahan´ımızın yetiştirdiği değerli bir hukukçu olan Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi eski Başkanı Ali Rıza Arslan´ın cenazesi dün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir´in de katıldığı cenaze töreni sonrası vasiyeti üzerine toprağa defnedilmek üzere İzmit´ten Ardahan´a uğurlandı..

Ağır ceza reisi Ali Rıza Arslan´ın naaşı bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Bayramoğlu köyündeki aile mezarlığına defnedilecek.

Merhuma Allah´tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR