ARDAKON’dan eğitime büyük destek!

Ardahan Konfederasyonu (ARDAKON) eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

EĞİTİM 13.09.2023 16:24:00 0
ARDAKON’dan eğitime büyük destek!

Ardahan Konfederasyonu (ARDAKON) eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Kurucu başkanlığını ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Sami Atıcı’nın yaptığı Ardahan Konfederasyonu, eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Ardahan Valiliği ve Çıldır Kaymakamlığı işbirliğinde yeni bir proje yürüttü.

Ardahan Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı hayırsever iş insanı Veysel Çukurçayır tarafından konfederasyon adına bağışlanmak üzere eğitime başlayan öğrenciler için Ardahan Valiliğine 2 bin Çıldır Kaymakamlığına da 500 çift ayakkabı gönderdi. 

BAŞKAN ATICI: DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Konuyla ilgili medya mensuplarına bilgi veren Ardahan Konfederasyonu Başkanı Sami Atıcı, geçen sene de aynı desteklerde bulunduklarını ve önümüzdeki süreçte spor kulüpleri ve farklı branşlara desteklerinin süreceğini belirtti. 

Atıcı, başta istikbal ayakkabısının sahibi hayırsever iş insanı Veysel Çukurçayır olmak üzere Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İpek’e teşekkür etti. Atıcı, başta milli eğitim camiası idarecilerine, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı