Ardahanlıları Buluşturan ve Ödüllendiren Muhteşem Gece

Serhat şehri Ardahan'ı mızın marka lezzeti Kaz Eti ikramı ile yapılan özel gecede Batıyakası’nın organize ettiği başarılı iş insanlarına ödülleri takdim edildi...

GÜNCEL 10.12.2021 15:44:00 0
Ardahanlıları Buluşturan ve Ödüllendiren Muhteşem Gece

Batıyakası Medya bünyesinde yayınlanan Serhat İlleri Dergisi tarafından organize edilen Geleneksel Birlik ve Beraberlik Gecesi bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

ARF Yemek ana sponsorluğunda, Çayırova’da bulunan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen Serhat İlleri Dergisi Birlik ve Beraberlik Gecesi her yıl olduğu gibi bu yılda iş, siyaset, spor ve sanat camiasını bir araya getirdi. Serhat şehirlerimizin marka lezzeti Kaz Eti ikramı ile yapılan bu özel gecede Batıyakası’nın başarılı Kars, Ardahan ve Iğdırlı isimleri de ödüllendirildi.

GELENEKSEL GECEYE YOĞUN KATILIM

Geleneksel hale gelen ve her yıl yüzlerce davetlinin katılımı ile gerçekleşen bu özel geceye; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak, Çayırova Belediyesi Başkan vekili Sadettin Arıkboğa, Darıca Farabi Hastanesi Baş Hekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze Ağır Ceza Savcısı Fikret Günay, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halim Kazan, 20. 21. Ve 23. dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Salim Kabasakal, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, KASKF Başkanı Murat Aydın, Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Köksal Akçay, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Darıca GB Spor Kulübü Başkanı Arif Gülen, Gebze Spor Başkanı Recep Avcı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, Olimpiyat 2.si Milli Karateci Eray Şamdan, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yöneticileri, Bölge STK’larının Başkanları ve yöneticileri, Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

BÜLENT KÖMÜRCÜ’DEN TEŞEKKÜR

Batıyakası TV’nin başarılı moderatörlerinden Özgür Agin’in sunumu ile gerçekleşen gecede açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hazirun, En kalbi duygularımla sizleri selamlıyorum. Batıyakası Medya bünyesinde yayın yapan Serhat İlleri Dergisi tarafından organize edilen, Medya sektöründe 16. Yılımızı da kutlamak istediğimiz birlik beraberlik gecemize hoş geldiniz. Dün sadece yerel bazda sizlerin tabiri ile sesli kesim içinde yayınladığımız, bir türlü evlere giremediğimiz yayın organları ile başladığımız bu yola bugün sadece evlere girmek değil dünyanın dört bir yanından izlenen bir yayın organı haline geldik. Aylık 600.000 erişim rakamlarını gördüğümüz Batıyakası Tv ile sizlere seslenmenin gururunu yaşarken, Batıyakası Dergisi ile yaşadığımız bölge olan Koceli’ye hizmet veriyoruz. Doyduğumuz yere hizmette ve yatırımda geri kalmazken, doğduğumuz yeri de hiçbir zaman unutmadık. Kocaeli’de yüzbinleri aşkın bir hemşeri nüfusa sahip olmamızdan dolayı öncelikle sadece Kocaeli’nin Batıyakasında yani Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovasında dağıtımını yaptığımız Serhat İlleri Dergisini son birkaç yılda Kocaeli genelinde dağıtmaya başlayarak öncelikle hemşerilerimiz arasında Doğu ile batının birleşmesine vesile olurken, doğduğumuz yerin yanı sıra Türkiye’nin bir çok noktasına da dergimizi ulaştırmaya başladık. Bugün bu donanım ve gücüyle bölgemize hizmet eden, Başta Kocaeli’nin Batıyakası olmak üzere Tüm Kocaeli’de ki önemli ve başarılı isimleri ekrana taşıyarak görevimizi yerine getiriyoruz. Bölgemizde bir çok ilki başaran ve başarılı çalışmalarına devam edecek olan Batıyakası Medya ailesi olarak, bugüne kadar bizlere verdiğiniz maddi manevi destek için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Böyle bir aileye sahip olmak her babayiğidin harcı olmadığı gibi şahsımın en büyük zenginliği sizin gibi bir aileye sahip olmaktır. Toplamda 12. Sini, Kaz Eti ikramıyla dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.”

GECEYE KATKI SUNAN İSİMLER ONORE EDİLDİ

Kömürcü’nün konuşmasının ardından ise programın bu yılki ana sponsoru olan ARF Yemek firmasının sahibi Arif Gülen’e katkılarından ötürü bir teşekkür plaketi takdim edildi. Yine program sponsorlarından olan Elis Grup firmasının sahibi Serpil Savaş’a da bir plaket takdimi yapılan gecede ayrıca Batıyakası’nın başarılı Kars, Ardahan ve Iğdırlı isimleri de ödüllendirildi. Ödül törenine geçmeden hemen önce ise ödül alacak isimlerin belirlendiği komite üyelerine birer teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketlerini alan komite üyeleri; Meşaik KARAKUŞ, Metin BAYTÖRE, Atilla KIZILBUĞA, Aşkın ASLAN, Savaş ÖZDEMİR, Hakan UĞURLU, Yunus ORMAN, Gökmen DELİ, Levent YILMAZ ve Selahattin ADIGÜZEL’de Batıyakası Medya ailesine bu özel program için teşekkür ettiler.

İŞTE GECEDE ÖDÜL ALAN İSİMLER

Programda ödül alan isimler ise şu şekilde oldu; “İş İnsanı: Arif GÜLEN, Genç İş İnsanı: Okay AĞYOL - NOVA PREFABRİK, Akademisyen: Prof. Dr. Halim KAZAN, Eğitim Kurumu: Özel SİN Koleji - Abdullah ERGÖN, İnşaat: İlbeyoğu Mühendislik - Yakup TÖRK, Turizm: Yüzbaşıoğulları Turizm – Ziyaettin Yüzbaşıoğulları, Akaryakıt: Öztürk Şirketler Grubu - Mehmet ÖZTÜRK, Spor Adamı: Adnan ŞAMDAN, Sporcu: Eray ŞAMDAN, Sağlık Kuruluşu: Hayat Tıp Merkezi - Veysel SALTAŞ, İş Sağlığı Güvenliği: AKER OSGB, Liman-Nakliye-Lojistik: Abdullah Baycan KARADAĞ, Otomotiv: Avşar Oto - Kadir Avşar, Restaurant Cafe: Kahve Diyarı - Göksel KARAKURT, Gazeteci: Ercan Sarıçam, Yüksel Ercan, Özden Demirci, Edebiyat: Göksel ERKILIÇ. 

ATİLLA ÖZDEMİR VE SERHAD ÖZER’DEN MİNİ KONSER

Ödül töreninin arından ise program Serhat İlleri’nin yöresel lezzeti olan kaz eti ikramı ile devam etti. 

Programa katılan yüzlerce kişi ayrıca bölgemizin önemli ses sanatçılarından, Türk Halk Müziğinin güçlü sesleri Atilla Özdemir ve Meyzen Serhad Özer’in mini konseri ile eğlenceli vakit geçirdiler. Seslendirdikleri yöresel türküler ile büyük beğeni toplayan sanatçılar programın ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalarak alkış aldılar. Serhat İlleri Dergisi Birlik ve Beraberlik Gecesi fotoğraf çekimi il son buldu.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak