Ardahanlılar maça damga vurdu

Ardahanlı hakem Doğu Yılmaz ve futbolcu Güney Yılmaz sergiledikleri performansla Ziraat Türkiye Kupası'na damga vurdular.

SPOR 2.11.2023 15:07:00 0
Ardahanlılar maça damga vurdu

Ardahanlı hakem Doğu Yılmaz ve futbolcu Güney Yılmaz sergiledikleri performansla Ziraat Türkiye Kupası'na damga vurdular.

Erzurumspor FK ile Diyarbekirspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde karşı karşıya geldiler. 01 Kasım’da saat 18.30’da Erzurum’da oynanan karşılaşmada Ardahanlı hakem Doğu Yılmaz düdük çaldı. Erzurumspor’da oynayan ve karşılaşmaya yedek başlayan Güney Yılmaz ise 63. dakika da oyuna dahil oldu. A Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşmayı Ardahanlılar gururla takip ettiler.

Erzurumspor’un daha atak oynadığı karşılaşmada takımlar maçın 90 dakikasında birbirine üstünlük sağlayamadı. Normal süresi 0-0 biten müsabaka 15’er dakikalık 2 uzatmaya gitti. Karşılaşmanın 96.dakikasında Erzurumspor’da sol kanattan geliştirilen atakta Ardahanlı futbolcumuz Güney Yılmaz’ın yapmış olduğu güzel ortaya Alican Özfesli kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmayı Erzurumspor 1-0 kazanarak kupada bir üst tura yükseldi. Karşılaşmasının 68. dakikasında Güney Yılmaz rakibine yaptığı hareket sonrası maçın hakemi Doğu Yılmaz tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Gecenin kahramanları iki Ardahanlı oldu

Üstün performans sergileyen ve asist yapan Güney Yılmaz, takımının bir üst tura yükselmesinde büyük katkı sağlamış oldu. Karşılaşmanın orta hakemi Doğu Yılmaz ise müsabakada vermiş olduğu kararlarla büyük bir beğeni topladı. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak