ARDAHANLILAR, AK PARTİ ADAYLARINI BAĞRINA BASTI

Ardahanlılar AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun’u bağrına bastı

SİYASET 13.04.2023 17:17:00 0
ARDAHANLILAR, AK PARTİ ADAYLARINI BAĞRINA BASTI

HABER: ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun Ardahan’da büyük bir coşku ile karşılandı. Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Ardahan Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun Ardahan’a geldi.

Ardahan Üniversitesi kavşağında yaklaşık 3000 kişilik grup tarafından karşılanan milletvekili adayları, binlerce araçlık konvoyla kente giriş yaparak, kentte şehir turu atıp vatandaşları selamladı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği adaylar daha sonra Ak Parti il binası önünde seçmenlerine seslendi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Milletvekili adaylarına destek verip karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Ardahan 2. sıra Milletvekili adayı Güven Karakoyun yaptığı konuşmada; “Bizleri karşılamaya gelen tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu maneviyatı gördükten sonra inşallah önümüzde duracak hiçbir şey yoktur. Ak partinin kurulmasının gayesi bir amacı vardı. Çünkü o zamana kadar olan siyasal sistemler sınıfta kalmıştı. Halkın beklentilerine karşılık veremez duruma gelmişti. Ayrıca vesayeti kaldırmak gerekiyordu, özellikle darbelerle 10 yıl geriye gidiyordu. Vesayeti kaldıran tek parti AK Partidir. Cumhur İttifakı ile beraber inşallah ülkemizin önünü daha da açacağız, daha güzel günlere yelken açacağız” dedi.

Ak Parti Ardahan 1. sıra adayı Kaan Koç ise; “14 Mayıs seçimine giderken partimizden milletvekili olan birbirinden değerli tüm arkadaşlarımıza partimiz adına teşekkür ediyorum. Bu yolda yürürken hepsi ile el ele birlikte yol yürümek istiyoruz. Bunun için hepsini bu yolda yürümeye davet ediyorum. Teşkilatlarda görev aldığım süre boyunca ardından il başkanlığı görevi yaptığım süre boyunca birlikte huzur içerisinde çalıştığımız Ankara’da bakanlıklarda emeklerine, gayretlerine şahit olduğum Ardahan için çokça çaba sarf eden milletvekilimiz Orhan Atalay’a bir kez daha teşekkür ediyorum. CHP 2015 yılında ardından 2018 yılında dışarıdan bir aday gönderdi, tam 8 yıldır milletvekili 8 yılda 8 kez bu şehre gelmedi, 8 yılda 8 kere kürsüde Ardahan’ın sorunlarını konuşmadı. Şimdide aynısını yapıyorlar dışarıdan göndereceğiz diyorlar. Biz Ardahan’ın soğuk havasını, ayazını, çukurunu, çamurunu biliyoruz. Bunu dışında köyünü, yaylasını da biz biliyoruz. Biz hep birlikte Göle’yiz, Hanak’ız, Damal’ız, Çıldır’ız, Posof’uz ve biz hep birlikte Ardahan’ız. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’mizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı adını verdi, biz bu Türkiye Yüzyılını aynı zamanda Ardahan Yüzyılı yapacağız. Bunun için kararlıyız, çalışacağız, başaracağız ve Türkiye Yüzyılının gülen baharı Ardahan olacak. Yüzyıllık Cumhuriyet tarihimizde 80 yılda yapılamayanlar 20 yılda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kat ve kat fazla olarak Ardahan’da yapıldı ve daha fazlasını da yapacağız.  Herkes biliyor Mozaret tünelini biz deldik, Ilgar dağını şuan da biz deliyoruz, inşallah bunlarla birlikte Sahara’yı da biz deleceğiz o tüneli de biz getireceğiz, Durançam Barajı’nı da biz yapacağız. Siz yeter ki bizleri güçlü bir şekilde meclise gönderin. Biz vazifemizin farkındayız, zorluğunun farkındayız, ama başaracağız hep birlikte başaracağız ve 2-0 yapacağız. Güçlü temsiliyetle Ardahan’ı temsil edeceğiz. Kalabalık araç konvoyu ile bizleri karşılayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.      
 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!