ARDAHANLI YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞTU

Ardahan Kültür Sanat platformu tarafından 3. Ardahan Kültür ve Sanat Günleri kapsamında kitap ve resim sergisi açıldı.

GÜNCEL 23.09.2021 17:55:00 0
ARDAHANLI YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞTU

Ardahan Kültür Sanat platformu tarafından 3. Ardahan Kültür ve Sanat Günleri kapsamında kitap ve resim sergisi açıldı. Ardahanlı vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi. 

Yazar ve ressamlar Ardahan Kültür ve Sanat Günleri kapsamında kitaplarını ve resimlerini tanıttı. Milli Egemenlik Parkı’nda başlayan etkinlikte, sıla hasreti çeken yazarlar ve ressamlar bu vesile ile hem sıla özlemini giderdiler hem de okurlarıyla ve sanatseverlerle buluştular. Etkinliğin açılışında katılımcılar davul zurna eşliğinde halay çektiler. 23 Eylül’de başlayan etkinlik 26 Eylül tarihine kadar sürecek.

Ardahan Kültür ve Sanat platformu Başkanı Kenan Karabağ, 3. Ardahan Kültür ve Sanat günleri için burada olduklarını söyleyerek, “Ülkemizin çeşitli şehirlerinde yazarlarımız, şairlerimiz, sanatçılarımız var. Yılda bir kez Ardahan’da böyle bir etkinlik düzenleyerek burada ki halkla bir arada olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Burada yaklaşık 20 yazarımız, sanatçımız var. Bu yazarlarımız bugün eserlerini Ardahanlılarla buluşturuyor. 3. Ardahan Kültür ve Sanat Günlerimizde kitap fuarı, resim ve fotoğraf sergisi, tiyatro, müzik ve şiir dinletileri, açık oturum ve yaz sineması etkinliklerimiz olacak. Etkinliğimizi her yıl düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.


1

Lezzet ustaları geleceğin aşçılarıyla uygulamalı eğitim yaptı

2

Leylek yuvasında yangın çıktı

3

Son tarih 31 Mayıs

4

Başkan Latif şah Sural, Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti

5

TÜBİTAK B-4006 Bilim Fuarı tamamlandı