Ardahanlı sporcular buzun tozunu aldılar

Erzurum’da düzenlenen 2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Buz Pateni Türkiye Şampiyonası kıran kıran yarışlara sahne oldu.

SPOR 12.06.2023 14:40:00 0
Ardahanlı sporcular buzun tozunu aldılar

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Erzurum’da düzenlenen 2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Buz Pateni Türkiye Şampiyonası kıran kıran yarışlara sahne oldu. Asrın felaketinden hayatını kaybeden ve Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaparken vefat eden Osman Bayrakdar’ın anısına yapılan Buz Pateni Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Erzurum Palandöken Buz Pateni Salonu’nda gerçekleşen ve 96 sporcunun katıldığı turnuva oldukça çekişmeli yarışlara sahne oldu.

Türkiye Şampiyonası’na katılan Ardahanlı sporcular büyük başarıya imza attı. Ardahanlı sporculardan Kardelen Polat 500-1000-1500 metre yarışlarının tamamında Türkiye 2’ncisi olurken, Bayrak takımı yarışmasında ise Eylül Gültekin, Şevin Ateş ve Derin Su Öztürk takım halinde Türkiye 3'üncüsü oldu.

İller sıralamasında Ardahan bayanlar kategorisinde Türkiye 2'incisi olarak bir başka gurur yaşatırken Ardahanlı sporcu Musab Ali Yılmaz turnuvada yarışan en küçük sporcu olarak fair-play ödülüne layık görüldü.

Maçların sonunda derece giren sporculara madalyaları ve takımlara ise kupaları verildi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak