Ardahanlı Kadın üreticiler Muğla’da eğitim aldı

Süte değer katan kadın üreticiler Muğla’da Türkiye’nin en modern hayvancılık işletmelerinde incelemelerde bulundu

GÜNCEL 14.12.2023 11:56:00 0
Ardahanlı Kadın üreticiler Muğla’da eğitim aldı

Haber: Bedrettin Şuay

Tarım Bakanlığı Eğitim ve Yayın Daire Başkanlığı, Ardahan İl tarım ve Orman Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman, veteriner Fakültesi tarafından hayata geçirilen ‘Süte Değer Katan Kadınların Yolculuğu Projesi’ kapsamında Ardahanlı kadın üreticiler Veteriner Fakültesi’nde uygulamalı teknik eğitim alarak, Muğla’da bulunan Türkiye’nin en modern hayvancılık işletmelerinde incelemelerde bulundu.

Ardahan İl Tarım Müdürlüğü Kırsalda yaşayan kadın üreticilerin sosyal yaşamlarına olumlu bir etki yapma, Veteriner Fakültesi uzmanlığı ile uygulamalı teknik eğitimlerden faydalandırmak, amacı ile Türkiye’nin en modern işletmelerinde incelemelerde bulunarak vizyonunu artırmak, Hedefleri ile çıktığı bu yolculukta Bakanlığın Eğitim ve Yayın Daire Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, Proje Koordinatörleri Ali Gül ve Selahattin Dal’a Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi milas veteriner fakultesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Artay Yağcı’ya ve tüm eğitmen hocalarına, Muğla İl Müdürü Sevinç Muhammed ve personellerine teşekkür etti.

İl Tarım Müdürlüğü ülkemizin Serhat Kapısı ve Buzağı Üretim Merkezi Ardahan’ın Çalışkan ve Üretken Kadın üreticilerine değer katmaya devam edeceğiz açıklamasını yaptı.

 

 

 


1

Meyve ağaçları satışa çıktı

2

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

3

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

4

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

5

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret