ARDAHAN’LI DİLAN DEMİR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Türkiye Kayak Federasyonu 2022  faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Eleme Yarışları 18-19 Ocak 2022 tarihlerinde Erzurum'da organize edildi.

SPOR 20.01.2022 16:10:00 1
ARDAHAN’LI DİLAN DEMİR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Türkiye Kayak Federasyonu 2022  faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Eleme Yarışları 18-19 Ocak 2022 tarihlerinde Erzurum'da organize edildi. Erzurum Kandilli Kayaklı Koşu ve Biathlon Merkezinde iki gün süren organizasyona 22 ilden toplam 461 sporcu katıldı. 
İlk gün klasik stil, ikinci gün ise serbest stil müsabakalarının koşulduğu yarışlar büyük çekişmeye sahne oldu. 

18-19  Ocak tarihlerinde Erzurum'da yapılan Kayaklı Koşu Eleme Yarışlarında Ardahan’lı  sporcular önemli dereceler elde etti. Klasik stil, ve  serbest stil müsabakalarında yarışan sporcularımız 461 sporcunun yarıştığı elemelerde önemli başarılar sağladılar. 

Kayak Antrenörü Seyfullah Bayraktar ile birlikte Erzurum’da yarışlara katılan sporculardan Dilan Demir, U20 kadınlar kategorisinde Klasik Stilde ve Serbest  stilde önemli bir başarıya imza atarak iki kategoride de 1. Oldu.   Diğer sporcularımızdan Abdullah Eren Bayraktar U16 Erkekler Kategorisinde 17’inci, Furkan Kayıkçı ise U18 Erkekler kategorisinde 37. Sırada yer aldı. 
Serbest Stilde Abdullah Eren Bayraktar U16 Erkekler Kategorisinde 13’üncü, Furkan Kayıkçı ise U18 Erkekler kategorisinde 34. Sırada yer aldı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar “İlimizi en iyi şekilde temsil eden sporcu kardeşlerimize ve antrenörümüze  çok teşekkür ediyorum Başarılarının devamını diliyorum. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Gençlerimizi spora yöneltmek, onların zihinsel ve bedensel olarak sporla birlikte zinde kalmalarını sağlamak için desteklerimiz artarak devam edecek” dedi. 

Akar “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sayın Valimiz Hüseyin Öner’e teşekkürler ediyoruz” dedi. 

Yarışmaları yerinde izleyen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, organizasyona katılan tüm illere, kulüplere, yöneticilere, antrenör ve sporculara teşekkür etti. Yapılan müsabakalar sonrasında dereceye girenlere madalyaları Federasyon Başkanı Ali Oto, Başkanvekili Cafer Nuroğlu, Yönetim kurulu üyeleri Haydar Çetinkaya, Süleyman Yıldırım, Mustafa Yıkıcı, Erzurum İl Temsilcisi Taner Döşkaya ve katılımcılar tarafından verildi.


Şuayip özden
20.01.2022 17:24:39
Dilan demir kardeşim başarılarının devamını dilerim Allah yolunu açık etsin Ardahan seninle gurur duyuyor dilerim daha güzel yerlere gele bilmen için sayın belediye başkanımız Faruk demir bu konuyla ilgili beklentileri olmasını dilerim

1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler