Ardahan'ın Tanınan Simalarından Uygur, Kaya ve Alan Hayatını Kaybetti

Ardahan PTT'den emekli olan Atilla Alan, Ardahanlı şair Yusuf Ziya Kaya ve iş insanı Özcan Uygur vefat etti.

GÜNCEL 27.12.2021 12:09:00 0
Ardahan

Ardahan’a ilk yıldızlı otel açan, sorunlara karşı duyarlı çıkışıyla dikkat çeken ve Ardahan’a olan sevdası nedeniyle kazandığını Ardahan için yatırıma çeviren iş insanı Özcan Uygur vefat etti.

Bir hafta önce Ardahan’a gelen ve daha sonra Ankara’ya dönen Uygur, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Özcan Uygur’un naşı 28 Aralık 2021 Salı günü öğle namazının ardından Ardahan’da toprağa verilecek. 71 yaşında hayata veda eden Uygur, Ardahan Merkeze bağlı Büyük Sütlüce (Terekeme Harziyan) köyü nüfusuna kayıtlı idi. Merhum Özcan Uygur’un ani vefatı, başta sevenleri olmak üzere ailesi ve dostlarını derin üzüntüye boğdu.

Yine Ardahanlı şairlerinden Yusuf Ziya Kaya da hayata göz yumdu. Son şiirinde 'Ardahan'a gideyim' adlı şiirini sesi ile seslendiren ve Yalova'da toprağa verilen Yusuf Ziya Kaya'nın hayata göz yumduğu gün Ardahan PTT'den emekli olan Atilla Alan'ın da hayata göz yumdu. Öte yandan Ardahanlı iş insanı Soner Görmüş’te iki hafta önce annesini ve dünde babası Yusuf Görmüş’ü de kayıp ettiği öğrenildi.


1

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu

2

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

3

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

4

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

5

Meyve ağaçları satışa çıktı