Ardahan´ın Star´ı parlıyor

Ardahan´ın ve Kars´ın giyimde ki markası olan Star Arena, hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

19.10.2020 16:59:53 0
Ardahan´ın Star´ı parlıyor

Ardahan´ın ve Kars´ın giyimde ki markası olan Star Arena, hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Star Arena Ardahan ve Kars´ta ki modern mağazalarında hem de internet sitesiyle dünyaca ünlü markaları halka sunuyor. 

Star Arena ismiyle Ardahan´da hazır giyim sektörüne giriş yapan ve kısa sürede büyük bir firma haline gelen Star Arena´nın sahibi genç iş insanı Fatih Balcı, kurduğu web sayfasıyla Türkiye´nin her bölgesinden sipariş alıyor.

Balcı, Ardahan´da Atatürk Caddesi´nde kurduğu Star Arena firmasını, Kars´ın işlek caddesi olan Faikbey´de açtığı mağaza ve depo ile büyüttü. Kısa sürede özellikle spor giyimin adresi olmaya başlayan Kars ve Ardahan´da ki Star Arena mağazalarına internet giyim mağazasını da ekleyen Balcı, kurduğu www.algiyin.com internet sitesi üzerinden Türkiye´nin her bölgesinden sipariş almaya başladı. Girişimci genç iş insanı Balcı, kurduğu internet mağazasından gelen siparişleri hızlı ve güvenlik bir şekilde müşterilerine ulaştırınca kısa sürede Türkiye´nin sayılı internet mağazacıları arasında ki yerini aldı.

Balcı,yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü markalar olan; LTB, Adidas, Alone, Cat, Colombia, Exuma, Hammer Jack, Harley Davidson, High Mountain, Jack&Jones, jack Wolskin, Lotto, Mavi, Merrel, Mustang, Nordica, Only, Puma, Salomon, Skechers, The norh face, Nike, Thermeform, Uhlsport, Lescon, Twister, İntegral, Hummel, ve Lee-WRANGLER gibi ürünleri hem Ardahan ev Kars´ta ki mağazalarında, hem de internet mağazası aracılığıyla müşterilerine hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırdıklarını ve  algiyin online deposunu Ardahan´da kurulacağını söyledi.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!