ARDAHAN´IN ENLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ardahan Medya Gazetemiz ile Batı Yakası Medya´nın birlikte organize edeceği Ardahan´a Değer Katanlar Ödül Töreninin hazırlıkları yoğun bir program ile başladı.

GÜNCEL 18.05.2021 12:52:39 0
ARDAHAN´IN ENLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ardahan Medya Gazetemiz ile Batı Yakası Medya´nın birlikte organize edeceği Ardahan´a Değer Katanlar Ödül Töreninin hazırlıkları yoğun bir program ile başladı.

Uzun yıllardır ilimize ve bölgemize her alanda değer katan kıymetli isimlere şehrimiz adına teşekkür etmek amacıyla ilk kez gerçekleştirilecek olan ve Ardahan Medya Gazetemiz ile Batı Yakası Medya´nın birlikte organize edeceği Ardahan´a Değer Katanlar Ödül Töreninin hazırlıkları yoğun bir program ile başladı.

Pandemi kuralları çerçevesinde Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek ödül töreni kapsamında ilimize çeşitli sektörlerde hizmet vererek değer katan iş insanlarımıza, ilimizin tanıtımına katkı sağlayan çalışmaları hayata geçiren kentimizin marka değerlerine yaptıkları kıymetli çalışmalardan dolayı teşekkür edebilmek adına gerçekleştirilecek olan ödül töreni kapsamında ödül alacak kişi ve kurumların belirlenmesi tüm hızıyla devam ediyor. 

Ödül alacak adayların belirlenmesinin ardından komiteye sunulacak adaylarla ilgili nihai kararların verilmesinin ardından yapılacak olan törene yönelik Ardahan kamuoyunda büyük bir ilgi şimdiden oluşmaya başladı.

Programın organizasyonundan sorumlu Ardahan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Barış Bilgin ve Ardahan Medya Gazetesi çalışanı Şenol Kirman, organizasyon ön hazırlık çalışmaları için ilimize gelen Batı Yakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü ve Yoldaki Adam İlter Öztürk ile birlikte protokollere yaptıkları ziyaretlerde, törenin büyük bir memnuniyetle karşılandığını ve ilk kez yapılacak olan bu törenin kentimizin marka değerine katkı sağlayacak bir çalışma olarak görülmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


1

Lezzet ustaları geleceğin aşçılarıyla uygulamalı eğitim yaptı

2

Leylek yuvasında yangın çıktı

3

Son tarih 31 Mayıs

4

Başkan Latif şah Sural, Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti

5

TÜBİTAK B-4006 Bilim Fuarı tamamlandı