Ardahan’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Ardahan’da polis ekiplerinin bir adrese yaptığı operasyonda 675 gram Skunk uyuşturucu ve uyarıcı madde ile bir adet tabanca, tabancaya ait fişekler ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.

GÜNCEL 7.11.2023 12:05:00 0
Ardahan’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Ardahan’da polis ekiplerinin bir adrese yaptığı operasyonda 675 gram Skunk uyuşturucu ve uyarıcı madde ile bir adet tabanca, tabancaya ait fişekler ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, kente uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yapıldığı yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, Kaptanpaşa mahallesinde bir adrese operasyon düzenlendi. 

Yapılan aramada 675 gram Skunk uyuşturucu ve uyarıcı madde ile bir tabanca, tabancaya ait fişekler ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyonda Y.O., A.B., Y.T., ve S.D. adlı 4 şüpheli gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüpheliler hakkında ‘Uyuşturucu Madde İmal Etmek ve Ticaretini Yapmak’ suçlamasıyla işlem başlatıldı.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak