Ardahan’da STK'lar depremzedeler için bir araya geldi

Ardahan’da STK’lar deprem felaketi sonrası yapılacak acil yardımları görüşmek üzere bir araya geldi.

GÜNCEL 17.02.2023 16:39:00 0
Ardahan’da STK

Ardahan’da STK’lar deprem felaketi sonrası yapılacak acil yardımları görüşmek üzere bir araya geldi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, başkanlığında yaşanılan deprem faciası ile alakalı Ardahan’da faaliyetlerini sürdüren STK’lar ile müşterek toplantı gerçekleştirildi. 

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya; ESOB Başkanı İskender Alihanoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, Baro Başkanı Murat Yolcu, ,Eğitim Birsen İl Başkanı Serkan Karataş, Eğitim İş Başkanı Yıldız Küçük, TOÇ Birsen İl Başkanı Cihan Karademir, Birlik Haber Sen İl Başkanı Gökhan Kılıç, Diyanet Sen İl Başkanı İbrahim Yıldız, Eğitim Birsen Başkanı Halil Gülçimen, ESOB Başkan Yardımcısı Murat Baltacı, GTİ Çıldır Müdürü Özgür Karaarslan, AFAD Temsilcisi Serap Akar ve Sağlık Sen Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu katılım sağladılar.

Toplantı sonrası yapılan ortak açıklamada, “Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrası yapılacak acil yardımları görüşmek üzere sivil toplum kuruluşları olarak bir araya geldik. İlimizdeki ve deprem bölgesindeki depremzedelere ilimizdeki STK’lar tarafından yardımların koordinasyonu hakkında görüş birliğine varıldı” denildi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak