Ardahan`da Sertifika Töreni

EKONOMİ 16.11.2014 18:07:18 0
Ardahan`da Sertifika Töreni

Vali Ahmet Deniz, “Erzurum, Kars ve Ardahan illeri Toplumsal Kalkınma Girişimi Projesi” kapsamında verilen “Doğalgaz boru kaynakçılığı kursu” sertifika törenine katıldı.

Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketi tarafından desteklenen, Atatürk Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Ardahan Üniversitesi işbirliğinde yürütülen proje kapsamında, Ardahan’da 12 kursiyer, “Doğalgaz boru kaynakçılığı” sertifikası aldı. Kursiyerlere sertifikalarının verilmesi dolayısıyla Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü’nde ki konferans salonunda tören düzenlendi. Törene Vali Ahmet Deniz, Rektör Prof.Dr. Ramazan Korkmaz, BTC Sosyal Sorumluluk Müdürü Ali Aliyev, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Ahmet Deniz, “Çağımızda en önemli şey üretimdir. Ürettiğiniz kadar ayaktasınız. Bilgi ve teknolojiye sahip olan ülkeler, her zaman bir adım öndedir. Nitelikli insan faktörü de oldukça önemlidir. Bu nedenle eğitim, bilgi ve nitelikli eleman yetiştirmek için açılan bu tür kursların önemi büyüktür.  Başta Üniversitemiz olmak üzere, BTC şirketine ve bu projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

Tören sonunda protokol ve kursiyerler hatıra fotoğrafı çektirdi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı