Ardahan’da Sağlık İşitme Cihazları Uygulama Merkezi açıldı

Sağlık hizmeti veren bir işletme daha Ardahanlıların hizmetine girdi.

GÜNCEL 22.09.2021 18:30:00 1
Ardahan’da Sağlık İşitme Cihazları Uygulama Merkezi açıldı

ŞENOL KİRMAN

Sağlık hizmeti veren bir işletme daha Ardahanlıların hizmetine girdi. Sağlık sektöründeki deneyimlerinin ardından işitme cihazları konusunda alt yapısını tamamlayan Odyometrist Esra Kibar, Sağlık İşitme Cihazları Uygulama Merkezini Ardahanlıların hizmetine açtı.

Sağlık İşitme Cihazları ve Uygulama Merkezi Kocamustafa Paşa caddesi üzerinde hizmete girdi.

İşitme cihazları uygulama merkezinde, kulak arkası ve kanal içi dijital siemens işitme cihazlarının uygulamaları başarıyla yapılıyor. Sağlık hizmeti merkezinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, doktorda muayene olarak odyometre ölçümleriyle birlikte uygulama merkezine başvurarak kendileri için en uygun cihazı alabiliyorlar.

İşitme Merkezi hakkında bilgiler veren işletme sahibi Odyometrist Esra Kibar, amaçlarının vatandaşların işitme sorunlarına en iyi ve profesyonel bir şekilde çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Kibar, “İşitme merkezimizde siemensin ürünü olan Rexton marka ile çalışmaktayız. Cihazlarımız her türlü hasta bütçesine ve her türlü işitme kaybına uygundur. SGK ile anlaşmalıyız. Hastane, işitme cihazlarında ki tecrübelerim ve okuduğum bölümün yanı sıra birçok eğitim ve sertifika almış bulunmaktayım. Temel amacım bir sağlıkçı olarak hastalarımın işitme sorunlarına en iyi ve profesyonel bir şekilde çözüm bulmaktır. Mesleğimi çok seviyorum ve hastalarıma yardımcı olmak, sorunları gidermeye çalışmak onları mutlu etmek temel hedefimdir” dedi.

 


Cansu akat
25.06.2023 14:43:15
Esra hanım çok güler yüzlü ve ilgiliydi çok yardımcı oldu

1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler