ARDAHAN’DA SAFFET KAYA HEYECANI

Ardahan’dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya 22 Mayıs’ta Ardahan’a geliyor.

GÜNCEL 20.05.2022 12:12:00 0
ARDAHAN’DA SAFFET KAYA HEYECANI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya 22 Mayıs’ta Ardahan’a geliyor.

Hava yolu ile Kars’a buradan da Karayolu ile Ardahan’a gelecek olan Saffet Kaya, sevenleri tarafından büyük bir özlem ve hasretle bekleniyor. Saffet Kaya için Pazar günü Saat 11:00’da Çamlıçatak Köyünde karşılama töreni düzenlenecek.

Saffet Kaya’nın Ardahan’a geleceğinin duyulması üzerine Ardahan’da büyük heyecan yaşanırken, gazetemiz tarafından kendisiyle yapılan görüşmede Kaya şu açıklamalara yer verdi;

“Memleketimize Cumhuriyet tarihinin en iyi hizmetini yapmış, ekmeğini bölmüş bir Saffet Kaya olarak Ardahan’da AR-ET noktasında atıl kalan büyük bir projeyi hayata geçiriyorum. Yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle büyük bir yatırım yapıldı. Artık bölgenin hayvancılığının değişmesi noktasında çok ciddi etken olacaktır. 22 Mayıs Pazar günü AR-ET’in açılışı ve Ardahan halkıyla özlem gidermek adına buluşacağız,  Ban Saffet Kaya olarak bir Ardahan sevdalısıyım. Milletvekili olsak da olmasak da bu memlekete canımız, kanımız feda olsun. Ardahanlı hemşerilerim her zaman Saffet Kaya’yı bağrına bastı.  Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini bu memlekette övünerek söylüyorum Saffet Kaya yaptı. Bizde bu memleketi yüreğimizle seviyoruz.’’ dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti