ARDAHAN’DA PENALTI TURNUVASI HEYECANI

​​​​​​​Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ardahan Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle penaltı turnuvası düzenlenecek.

SPOR 23.05.2022 17:02:00 0
ARDAHAN’DA PENALTI TURNUVASI HEYECANI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ardahan Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle penaltı turnuvası düzenlenecek.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Özgür Hamza Küçük, 16 yaş ve üzeri bay ve bayanlar için düzenlemiş oldukları turnuvaya ciddi bir katılım olacağını tahmin ettiklerini belirterek, “Tertip ettiğimiz Turnuva ile amacımız gençleri spora yönlendirmek. Sosyalleşmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Ardahan’da ilk kez organize edilen dev turnuvanın kayıtları 27 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Futbol tutkunlarının yoğun ilgi göstereceği bu turnuvada 5’ er penaltı atışı kullanılacak. Eşitliğin bozulmaması durumunda seri penaltı atışlarına geçilecek ve eşitlik bozulana kadar atışlar devam edecek. Penaltı turnuvasına kural olarak 2006 ve daha önceki yıllarda doğumlu olanlar kişiler katılabilecek. Takımlar en fazla toplam 7 ( 6 oyuncu 1 kaleci olmak üzere) kişi ile katılım sağlayabilecekler. Penaltı turnuvası müsabakalarında profesyonel lisanslı futbolcularda katılım sağlayabilecekler. Turnuva sonunda 1. Olan Takıma Spor ayakkabı, 2. Olan takıma Eşofman, 3. Olan takıma ise T-Shirt hediye edilecek.  Bay ve Bayan kategorilerinde yapılacak olan ödüllü Penaltı Turnuvası için turnuva statüsü ve beyan formu Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi internet sitesinden temin edilecek.

 


1

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı

2

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

3

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

4

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

5

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?