ARDAHAN’DA MONDİ HOME MAĞAZASI AÇILIYOR

Ardahan’da Mondi Home mağazası yakında hizmete giriyor.

GÜNCEL 21.09.2022 16:07:00 0
ARDAHAN’DA MONDİ HOME MAĞAZASI AÇILIYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da Mondi Home mağazası yakında hizmete giriyor. Türkiye’de 300’ün üzerinde mağazası bulunan ve mobilya sektörünün önde gelen firmalarından olan Mondi Home mağazası Ardahan’da açılıyor.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Arçelik ve Mondi bayiliği yapan iş insanı Yusuf Kırmızıtaş, Ardahan’da Mondi Home Mağazasını Ardahan halkının hizmetine sunacak.

Mondi Home mağazası Kaptanpaşa Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cadde üzerinde (Ardahan Valiliği yanı) hizmete girecek.  

Yaklaşık 1300 metre kare alanda hizmet verecek olan mağaza 1 hafta içerisinde satışa başlayacak. Mağaza aynı zamanda Ardahanlı gençlere de iş kapısı olacak.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde aktif olarak iş hayatını sürdüren Yusuf Kırmızıtaş Ardahan’a yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

İş insanı Yusuf Kırmızıtaş, “Sarıkamış’ta Arçelik ve Mondi bayiliği yapmaktayım. Yatırımlarımızı Ardahan’a da yapmak için buradayız. 1 hafta sonra mağazamız hazır durumda olacak ve satışlarımız başlayacak. 1300 metre kare alanda hizmet vereceğiz. Mağazamızda mobilya, mobilya aksesuarı, avize gibi birçok ürünlerin satışını yapacağız. Aynı zamanda Ardahanlı gençlere iş imkanı sağlayacağız. Ardahan’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeni açılacak olan mağazayı ziyaret eden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ise, “Caddemiz ölü bir caddeydi. Tabiri caizse kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdi. Belediye olarak caddemizi sıcak asfalt ile buluşturduk. Daha sonra tek yön uygulaması ile canlı bir hale getirdik. Karslı hemşehrimiz sağolsun kentimize yatırım yapıyor. Ardahanlı iş insanımız Sebahattin Gündoğdu’nun cadde üzerinde yapmış olduğu yatırım sayesinde başka yatırımcılarda işyerleri açıyor. Lokasyon olarak caddenin değerini arttıracak bir profilde mağaza. İş insanı Yusuf Kırmızıtaş’a kentimize yapmış olduğu yatırımdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ardahan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu