Ardahan’da inşaatlar yükseliyor

Çalışmalar aralıksız devam ediyor

GÜNCEL 2.11.2021 15:27:00 0
Ardahan’da inşaatlar yükseliyor

Bedrettin Şuay

Ardahan´da kasım ayına girdiğimiz bu günlerde havaların sıcak gitmesi nedeniyle inşaat çalışmaları da aralıksız devam ediyor. İnşaatlar tüm hızıyla yükselmeye devam ederken, geçen yıla oranla Ardahan´da inşaat yapımında artış olduğu gözlendi. Korona virüs nedeniyle geçen yıl durgun olan inşaat yapımı bu yıl geçen yıla oranla bir artış olduğu görülürken Ardahan´ın birçok bölgesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sezonla birlikte işlerine tekrar dönen, duvarcı, kalıpçı, fayansçı, boyacı, sıvacı, demirci gibi inşaat işçileri Kasım ayında da işlerinin devam etmesinin mutluluğunu yaşarken, Korona virüs (Kovid19) tedbirleri çerçevesinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini açıkladılar.

İnşaat ustaları, yaklaşık 7 aydır çalışmalarımıza devam ediyoruz Ardahan´da inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte İyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden ustalar, Ardahan’da artık inşaat sezonunun sonuna yaklaştık. Geçen yıla oranla bu yıl inşaat yapımlarında biraz artış oldu.  Havalar böyle devam ederse Kasım ayının sonuna kadar devam edecek dedi.

 

 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı