ARDAHAN’DA GÜVENLİKÇİLERE 'KAAN PROJESİ' ANLATILDI

Ardahan’da görev yapan özel güvenlik görevlilerine, Genel Kolluk Özel Güvenlik Koordinasyonu ve Entegrasyon Projesi (KAAN) anlatıldı.

GÜNCEL 11.05.2022 12:58:00 0
ARDAHAN’DA GÜVENLİKÇİLERE

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da görev yapan özel güvenlik görevlilerine, Genel Kolluk Özel Güvenlik Koordinasyonu ve Entegrasyon Projesi (KAAN) anlatıldı.

Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlilerinin, öncelikle kamu hastaneleri, eğitim kurumları, havalimanları, alışveriş merkezleri gibi alanlarda amacına uygun, etkin ve denetlenebilir güvenlik hizmeti sunulması amacıyla başlatılan “Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN)” hakkında Ardahan’da bulunan Özel Güvenlik Görevlilerine bilgiler aktarıldı.

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde uygulanmakta olan Genel Kolluk, Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN) Uygulamasının kullanımına yönelik çalışmalar kapsamında Jandarma ekipleri tarafından, 23 özel güvenlik görevlisine uygulama hakkında bilgilendirme yapılarak cep telefonlarına indirilmesi sağlandı. Ayrıca özel güvenlik görevlilerinin yetkileri ve görev alanı konularında eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

KAAN Uygulamasının tanıtılması ve özel güvenlik görevlilerinin yetkileri ile görev alanları konularında özel güvenlik görevlilerine planlama dahilinde eğitim faaliyetlerinin devam edileceği bildirildi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti