Ardahan’da gözler AK Parti’ye çevrildi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhalefet partileri adaylarını açıklarken tüm gözler iktidar partisine çevrildi.

SİYASET 25.12.2023 13:12:00 0
Ardahan’da gözler AK Parti’ye çevrildi

AK Parti'de, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için yoğun mesai devam ediyor. Ardahan merkezde ve ilçelerde hangi isimlerin aday olacağı merak konusu oldu.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere geri sayım devam ederken, AK Parti'nin Ardahan merkezde ve ilçelerde çıkaracağı aday merak edilmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Belediye Başkanı Faruk Demir tekrar aday gösterilirken AK Parti’den hangi ismin aday olacağı beklenmeye başlandı.

AK Parti’de Ardahan Belediye Başkanlığı için 13 isim aday adaylığı başvurusunu yaptı.  AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesinde önemli bir kriter olan temayül yoklaması 26 Kasım’da gerçekleştirilmişti. Temayül yoklamasının ardından anket çalışmaları ile aday belirleme süreci hız kazandı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi aday belirlenmesi noktasında Ardahan’da da birçok anket yapıldı.

SON SÖZ GENEL MERKEZDE

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik geçtiğimiz günlerde yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı" dedi. Bu iller arasında Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon bulunuyor.

GÖZLER 27 ARALIK'TA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Meclis’te bütçe görüşmelerinin tamamlanması sonrasında yapılacak ilk grup konuşmasında adayları açıklaması bekleniyor. Kulislere göre bu tarihin 27 Aralık olması bekleniyor.

ARDAHAN’DA ORTAK ADAY

Ardahan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı çatısı altında ortak aday çıkaracağı da öğrenildi. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak