Ardahan’da bayram öncesi berberlerde yoğunluk başladı

Ardahan’da bulunan kuaför ve berberler, Ramazan Bayramı öncesinde müşterilerinin saç tıraşlarını son güne bırakmamaları konusunda uyardı

GÜNCEL 12.04.2023 15:26:00 0
Ardahan’da bayram öncesi berberlerde yoğunluk başladı

Haber: Bedrettin Şuay

Ramazan bayramı öncesinde Ardahan’daki berberlerde bayram yoğunluğu yaşanmaya başladı. Bayrama bakımlı bir şekilde girmek isteyen Ardahanlı vatandaşlar berberlerin yolunu tutuyor. Vatandaşlar saç ve sakal kesimi, yıkama, yüz maskesi, saç bakım maskesi ve ağda gibi işlemler yaptırarak bayrama bakımlı girmeye hazırlanıyor. Berber esnafı, saç tıraşı başta olmak üzere diğer işlemleri yaptırmak isteyen vatandaşlara ‘erken gelme’ tavsiyelerinde bulundu.

Ardahan’da berberlik yapan Ümit Şahmar, yaklaşan bayram öncesinde vatandaşların mümkün olduğunca erken tıraş olmaya gelmelerini söyledi. “Vatandaşlar son gün yoğunluğuna kalmasınlar” diyen Şahmar, “Mümkünse daha erken gelmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü kalabalık olduğu zaman biraz sıkışıklığa denk geldiği için müşterilerin istediği modeller de tam çıkmıyor. Acele olduğu için iyi bir iş olmuyor. Vatandaşlar erken geldikleri zaman, istedikleri gibi modelde saçı kesip yapıyoruz. Bayram günü yaklaştıkça yoğunluk yaşanmaya başladı. Vatandaşlar vakit buldukça gelip tıraşlarını olup gidiyor. Biraz da yorucu oluyor ama işimizi yapıyoruz.” dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak