Ardahan´da yöresel üşün satışlarında artış yaşanıyor

Ardahan´da yöresel üşün satışlarında artış yaşanıyor

GÜNCEL 31.07.2021 12:41:32 0
Ardahan´da yöresel üşün satışlarında artış yaşanıyor

Bedrettin Şuay

Korona virüs (Kovid-19) un artış gösterdiği Ardahan´da metropol şehirlerden gelen gurbetçiler Ardahan´ın yöresel ürünlerine ilgi gösterirken, satışlarda da artış yaşanıyor. Bu süreçte özellikle Ardahan balı, Kaşarı, Tereyağı ve peynirlerinde satışlar artarken ilimizde yöresel ürün şatışı yapan esnaflarında Vatandaşın talepleri doğrultusunda doğal ürün satışı yapan esnaflarda coğrafi işaretli ve organik ürünlere ağırlık verdi.

Ardahan´ da kendi yöresine ait ürünlerin satışını yapan Has bereket süt ürünleri işletmecisi Aydemir Lale, metropol şehirlerden gelen müşterilerimize yöremize ait organik ürünleri satışa sunduklarını belirterek, "İnsanlar aldıkları ürünün ne kadar güvenli, doğal olduğunu biliyorlar ve buna göre tercihlerini yapıyorlar. Dedi.

Lale, biz de Ardahan´da yöremize ait, Bal, Kaşar, Tereyağı ve peynir çeşitlerimizle gelen müşterilerimizin taleplerini karşılıyoruz." Bu nedenle işlerimizde biraz artış var, bu durum bizi sevindiriyor. Hem de müşterilerimize kendi yöremize ait en kaliteli ürünleri satıyoruz dedi.

 

 

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı