Ardahan´da temizlik işçilerinin ´yaprak´ mesaisi başladı

Ardahan´da temizlik işçilerinin ´yaprak´ mesaisi başladı

11.10.2018 09:24:25 0
Ardahan´da temizlik işçilerinin ´yaprak´ mesaisi başladı

Ardahan Belediyesi temizlik biriminde çalışan işçiler şehrin cadde ve sokaklarında dökülen yaprakları temizliyor.
Sonbahar ayında sararan yapraklar dalından koparak kaldırım ve yolları süslüyor.
Ardahan´da yaz kış şehrin temizliğini sürdüren belediye temizlik biriminde çalışan işçiler, sonbahar ayı nedeniyle yaprak temizleme mesaisi yapıyor.
Gün boyu şehrin temizliğinin yanı sıra kaldırım ve yollardaki yaprakları te
mizleyen işçiler, temizliğin kar düşünceye kadar ya da ağaçlarda yaprak tamamen bitinceye kadar devam edebileceğini söylüyor.
Soğuk havada çalışmanın zor olduğuna değinen temizlik işçileri, ?Ekmeğimiz için yaz kış, soğuk, sıcak demeden çalışıyoruz. Şu anda sonbahar ayı dolayısıyla yaprak temizliği yapıyoruz.
Temizlediğimiz alanlar bir saat sonra rüzgarın etkisiyle yeniden yapraklarla doluyor ve bizler de tekrar yeniden temizlik yapıyoruz. Amacımız şehrimizi temiz tutmak.? diye konuştu.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, da sonbahar ayıyla birlikte bazı ağaçlık olan alanlarda yaprakların kaldırımlarda nostaljik görüntüler oluşturduğunu söyledi. Köksoy ?Belediyemiz 7 gün 24 saat hizmet veren kurumlarımızdan biridir.
Ekiplerimiz gün boyu temizlik yapıyor gece de trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte bu toplanan çöplerin sevkiyatını yapıyoruz.
Yaz, kış ekiplerimiz en iyi şekilde şehrin temizliğini yapıyorlar bu vesile ile ben işçilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımız iş yeri sahiplerimizde iş yeri ya da evlerinin önünü süpürmeleri ile temiz, örnek bir Ardahan´ı birlikte oluşturabiliriz." dedi.
Haber: Bedrettin Şuay


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!