Ardahan´da sağlık taraması yapıldı

Ardahan´da sağlık taraması yapıldı

GÜNCEL 13.08.2018 11:08:26 0
Ardahan´da sağlık taraması yapıldı

rdahan il Sağlık Müdürlüğü ekipleri yeni TOKİ Mehmet Akif Ersoy ortaokulu önünde sağlık taraması yaptı. Kurulan mobil stant ile vatandaşların tansiyon şeker ve bunlara bağlı hastalıklar ile ilgili sağlık taraması yapıldı.
Ardahan TOKİ Mehmet Akif Ersoy ortaokulu önünde kurulan stantta yapılan sağlık taramasına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Çıldır ilçe Belediye Başkanı Yakup Kemal Azizoğlu, Ardahan Ak parti il Başkanı Hakan Aydın, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Ardahan il Sağlık Müdürü Op. Dr. Erkan Özdemir yaptığı açıklamada " Sağlık insanların ancak kaybettikten sonra kıymetini bildikleri ve en çok keşke dedikleri şeydir. Bu yüzden sanki kendilerine hiç bir şey olmayacakmış gibi sağlıklarını düşünmeden yaşamaktadırlar. Zararlı alışkanlıklar ile bütün vücutlarını sağlıklarını mahvetmektedirler. Bu aşamada belli bir zaman sonra sağlıkları bozulunca da keşkeklerimizi dile getiriyoruz." dedi.
il Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin Ardahan´da yapmış oldukları uygulamadan memnun olduklarını belirten Özdemir, sağlık görevlilerine teşekkür etti.
Özdemir il sağlık Müdürlüğü olarak toplum da sık görülen hastalıklar ön erken tanısı ve önlenmesi amacıyla il merkezinde halka yönelik tansiyon kan şekeri ölçümü yaptıklarını dile getirdi.
Haber/ Bedrettin ŞUAY


1

Yaz meyveleri tezgâhlarındaki yerini aldı

2

Milletvekili Koç’tan spor yatırımları müjdesi

3

Öğrenciler, huzur evi sakinleriyle bir araya geldi

4

Göle Belediye Başkanı Budak, halk pazarında

5

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti