Ardahan´da polislerin yoğun korona mesaisi

Ardahan´da polislerin yoğun korona mesaisi

4.02.2021 13:43:33 0
Ardahan´da polislerin yoğun korona mesaisi

Bedrettin Şuay

Ardahan´da polis ekipleri cadde ve sokaklarda korona virüs tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapıyor. Sabah mesai saatlerinde caddelere çıkan yaya polis ekipleri, vatandaşları sürekli uyararak zorunlu olmadıkça evlerinde kalmalarını istiyor. Caddeler de vatandaşları sosyal mesafe konusunda da uyaran polis, ekipleri, Mesai mevhumu gözetmeden görevlerini yapan ekipler, özellikle park ve bahçelerde, ana caddelerde, banka ile PTT önlerinde oluşan yoğunlukların da önüne geçiyor.

?Vatandaşlar polis ekiplerinden memnun?

Korona virüsle mücadele kapsamında cadde ve sokaklarda görev alan polislerin kendi sağlıklarını vatandaşlar için riske attıklarını belirten vatandaşlar, ?Bizler evimizde otururken, polisler dışarıda görev yapıyor. Onlarında aileleri var. Bizim sağlımız için onlar kendi sağlıklarını riske atıyor. Bizler kurallara uymalıyız. Alınan tedbirlerin hepsi bizler için, zaten başta sağlıkçılar olmak üzere herkes bizlerin sağlığı için mücadele veriyor. Vatandaşlar olarak sokağa çıkmadan evlerimizde kalarak yetkililere yardımcı olmalıyız? dediler.

Öte yandan kent genelinde görev alan polisler, sürekli vatandaşları uyarıyor. Araçlardan vatandaşların evlerinde kalmaları yönünde anonslar yapan polisler, kurallara uymayan vatandaşlara da uyarılar yapıyor. Polis genelde ilk olarak vatandaşları uyarırken, polisin uyarılarına uymayan vatandaşların cezai işleme maruz kaldıklarıda görülüyor.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR