Ardahan´da örnek hareket!

Esnaf´tan müşterilerine hediye kolonya

20.03.2020 12:35:31 0
Ardahan´da örnek hareket!

ŞENOL KİRMAN

Esnaf´tan müşterilerine hediye kolonya

Türkiye´de koronavirüs vakalarının ortaya çıkması ile birlikte vatandaşlar, tedbir amaçlı dezefektan ürünlere yöneldi.

Ardahan´da Maxs Çarşı ve Avşar Otomotiv işyerleri işletmecisi duyarlı esnaf Aytekin Avşar, Koronavirüs salgını nedeniyle müşterilerine kolonya hediye ediyor.

AVM´de hediyelik eşya üzerine esnaflık yapan Maxs Çarşı işletmecisi Aytekin Avşar, koronavirüs salgını ile birlikte hijyen ürünlerinde fiyatların artırılmasına tepki göstererek, işyerinden alışveriş yapan her müşteriye ücretsiz kolonya hediye ettiğini söyledi.

Bu tür durumlarda ortaya çıkan fırsatçılara tepki gösteren esnaf Avşar, ?Salgınla birlikte kolonya, dezenfekte ve maske fiyatlarını yükselttiler. Fırsatçılara karşı farkındalık oluşturarak işyerimize gelen müşterilerimize ücretsiz olarak kolonya hediye ediyoruz. Bu etkinliğimiz Pazar gününe kadar devam edecek. Tepkiler çok güzel, umarım yaptığımız bu farkındalığı duyarlı vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Krizi fırsata çevirmeyelim, sonuçta burası kendi ülkemiz. Herkes elini taşın altına koyarsa çok farklı şeyler olur. Bu salgının da kolay bir şekilde üstesinden geliriz? dedi.

Alışveriş yapan vatandaşlar da, yaşanan fırsatçılığa tepki gösterirken, esnafa da duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

 


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi