Ardahan´da Kurban Bayramı heyecanı başladı

Ardahan´da Kurban Bayramı heyecanı başladı

27.07.2020 15:53:33 0
Ardahan´da Kurban  Bayramı heyecanı başladı

Haber: Bedrettin Şuay

31 Temmuz tarihinde başlayacak Kurban Bayramı´na sayılı günler kala Ardahan´da vatandaşlar, bayramlık alışverişi için caddeleri doldurdu. Korona virüs nedeni ile yaşanabilecek yoğunluktan kaçmak isteyen bazı vatandaşlar alışverişe sabah erken saatlerde başladı. Mağazaların bulunduğu caddelerde bayram alışverişine çıkan vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Bayram öncesi yaşanacak yoğunluktan kaçmak ve korona virüsten korunmak isteyen vatandaşların erken başlayan bayram alışveriş telaşı caddeleri doldurdu.
Korona virüsten korunmak için bayram alışverişini son güne bırakmak istemediğini söyleyen bazı vatandaşlar, ?Bayram alışverişi yapıyoruz. Önce çocuklara bir şeyler aldık, şimdi de kendimize alıyoruz. Eski bayramlar gibi. Şu an çok yoğunluk yok. Son gün daha çok yoğunluk olur. Alışverişi son güne bırakmamak lazım. Pandemiden dolayı yoğunluk oluşturulmamalı. Son gün daha çok yoğunluk olur. Dediler.
Satışlar çok iyi, bayram yoğunluğu var. Vatandaşların bayram alışverişine başlaması ile satışlarının arttığını ifade eden giyim mağazası işletmecileri vatandaşlar alışverişe başladı. Satışlarımız çok iyi, bayram yoğunluğu var. İnsanlar ilgi gösteriyor. Bu hafta biraz daha fazla ilgi var. Biz de bu durumdan memnunuz? şeklinde konuştular.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu