Ardahan´da kışlık kıyafetler reyonlarda yerini aldı

Ardahan´da kışlık kıyafetler reyonlarda yerini aldı

20.10.2020 16:15:55 0
Ardahan´da kışlık kıyafetler reyonlarda yerini aldı

Haber: Bedrettin Şuay

Kış mevsiminin yaklaşması ile tezgâhlarda yerini alan kışlık kıyafetler, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi görüyor. Yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla tezgâhlarda yer alan yazlık kıyafetler yerini artık kışlıklara bıraktı. Ardahan´da ağır geçen kış koşulları nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kışlık kıyafetler, her bütçeye göre farklı fiyatlardan satışa sunuluyor. Havaların giderek soğumasıyla Kış sezonu için yeni ürünler getirdiklerini kaydeden konfeksiyoncular, vatandaşların gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

KIŞLIKLAR KIYAFETLERE YOĞUN İLGİ
Kışlık kıyafet sezonunu açtıklarını belirten konfeksiyoncu esnafı, konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşarak, ?Kış sezonunun gelmesiyle birlikte bizde kışlık ürünlerimizi tezgâhlara koyduk. Şuanda kazaklar, montlar, hırkalar, polarlar ve daha birçok kışlık kıyafet çeşidimiz tezgâhlarımızda müşterilerimizi bekliyor. Malum Ardahan´da ağır ve uzun bir kış geçiriyoruz.
Erkek müşteriler genellikle kazak ve polar çeşitlerine daha çok yöneliyor. Kaban ve mont çeşitleri de yine en çok tercih edilen ürünlerimiz arasında yer alıyor. Bunun yanında Ardahan´lı vatandaşlarımızın da ilgisi yoğun. Şuanda havalar yavaş yavaş soğumakta kazak ve triko satışlarımız şuan daha ağırlıklı. İlerleyen günlerde ise mont ve kaban çeşitlerimizin satışlarında artışlar yaşanacak. Dedi.
Konfeksiyoncu esnafları, Mont ve kaban alışverişi için vatandaşlarımız biraz daha havaların soğumasını bekliyor. Kışın baş göstermesi ile mont ve kaban tezgâhlarımızda da yoğunluk olacak. Yün ve termal içlik, atkı, bere ve eldiven gibi ürünlerimizde mevcut, bunlarda yine yoğun geçen kış dolayısıyla fazlası ile tercih ediliyor.
İnsanlarımızın kışlık kıyafetlere güzel bir ilgisi var. Bizlerde şehir esnafı olarak bu durumdan memnunuz. Fiyatlarımızda son derece uygun. Her bütçeye göre kışlık kıyafetlerimiz bulunuyor? ifadelerine yer verdi.


1

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

2

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

3

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

4

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı

5

Türkiye'nin ilk yapay zeka destekli kalkınma kitabı yayımlandı