Ardahan´da inşaat yapımlarında artış yaşanıyor

Ardahan´da inşaat yapımlarında artış yaşanıyor

GÜNCEL 25.05.2021 18:00:06 0
Ardahan´da inşaat yapımlarında artış yaşanıyor

Bedrettin Şuay

Ardahan´da inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, geçen yıla oranla Ardahan´da inşaat yapımında artış olduğu gözlendi. Korona virüs nedeniyle geçen yıl durgun olan inşaat yapımı bu yıl geçen yıla oranla bir artış olduğu görülürken Ardahan´ın birçok bölgesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sezonun başlamasıyla birlikte işlerine tekrar dönen, duvarcı, kalıpçı, fayansçı, boyacı, sıvacı, demirci gibi inşaat işçileri işlerine başlamanın mutluluğunu yaşarken, Korona virüs (Kovid19) tedbirleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladılar.

İnşaat ustaları, Ağır geçen kış mevsiminden sonra yaklaşık 6 aydır çalışma yapmıyoruz Ardahan´da inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte İyi bir sezon beklediklerini ifade eden ustalar, ?Eğer havalar güneşli ve sıcak olursa bu sezonu bereketli geçiririz. Kovid19 salgınıyla mücadele kapsamında gerekli tedbirlerimizi alarak işlerimize başladık. Ardahan´da geçen yıla oranla bu yıl inşaat yapımlarında biraz artış oldu.  1 Kasım tarihine kadar devam edecek olan inşaat yapımları Havaların sıcak gitmesi halinde zaman zaman uzamasına neden oluyor. Dedi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler