Ardahan´da balığa ilgi artıyor

Zengin besin değeri ile uzmanların sürekli olarak tüketilmesini önerdiği balık, kış döneminin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

26.09.2019 11:49:32 0
Ardahan´da balığa ilgi artıyor

Zengin besin değeri ile uzmanların sürekli olarak tüketilmesini önerdiği balık, kış döneminin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Havaların soğuması ile birlikte, Ardahan´da vatandaşların balığa ilgisi de yavaş yavaş artmaya başladı.

Ardahan´da her zaman olduğu gibi tezgâhların en çok rağbet gören balık türü Hamsi oldu. Balık fiyatlarının ete oranla daha uygun olduğunu, balığın sağlıklı ve faydalı bir besin kaynağı olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle soğuk havalarda ve kış döneminde balıktan vazgeçemediklerini söyledi.

HER KESEYE UYGUN BALIK VAR

Ardahan Balık ve sebze pazarı işletmecisi Uğur Aktürk, işyerimizde her keseye uygun balık türünün bulunduğunu belirterek. Vatandaşlar, en çok hamsi, palamut, levrek, çupra ve istavrit balığına ilgi gösteriyor. Dedi.

Ardahan Balık ve sebze pazarında fiyatlar, Çupra 38, Levrek 38, Hamsi 25, Mezgit 20,  Palamut 27,50, İstavrit 15, Karadeniz somonu 50, Barbun 40, TL den satılıyor.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak