Ardahan´da bahçeli evlere ilgi arttı

Ardahan´da bahçeli evlere ilgi arttı

GÜNCEL 21.06.2021 12:49:10 0
Ardahan´da bahçeli evlere ilgi arttı

Bedrettin Şuay

Ardahan´da korona virüs salgını nedeniyle toplu yaşam alanlarından uzak durmak isteyen vatandaşlar bu dönemde müstakil ve bahçeli evlere daha çok ilgi gösteriyor. Son bir sene içerisinde bahçeli müstakil evlerinde azalma olsa da ev sahiplerinin satışa gönüllü olmaması nedeniyle bu evlerin fiyatı bir hayli arttı. Ülkemizi ve tüm dünyayı olumsuz etkileyen korona virüs salgını Ardahan´da vatandaşları konut talebinde de bazı değişikliklere yöneltti.

Vatandaşlar kendilerini korumak ve toplumdan daha izole bir yaşam sürmek adına bahçeli ev almak için arayışa geçtiler. Büyük şehirlerden Ardahan´a gelen vatandaşlar, çok katlı binalar yerine imkânları dâhilinde müstakil bahçeli ev ve şehir merkezlerinden uzak ancak izole yaşamın sunulduğu evlere yöneldi.

Özellikle de Korana Virüs salgınından etkilenmek istemeyen kişiler kalabalıktan kaçmak adına bu tip evleri tercih ediyor. Ardahan´da son günlerde Hobi Bahçesi arayışlarının yoğunluk kazandığını dile getiren bazı vatandaşlar, Corona virüs salgını münasebetiyle evlerinden ve apartmanlarından sıkıldı ve temiz hava arayıp hobi bahçesi ve müstakil ev arayışına girdiklerini  görüyoruz.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı