Ardahan´da araç sürücüleri yapılan yollardan memnun

Ardahan´da araç sürücüleri yapılan yollardan memnun

GÜNCEL 28.06.2021 14:24:53 0
Ardahan´da araç sürücüleri yapılan yollardan memnun

Bedrettin Şuay

Ardahan´da yeni yapılan asfalt araç sürücülerini memnun etti. Ardahan Belediyesi, yol ve kavşak yapım çalışması kapsamında sıcak asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İl genelinde vatandaşların daha rahat ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için asfalt kaplama çalışmalarına devam Ardahan Belediyesi, yol ve kavşak yapım çalışması kapsamında il merkezinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Ardahan Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Ticari Taksi sürücülerinden Soner Arabul, Asfalt çalışmaları hem bizi hem de Ardahan halkıını oldukça mutlu etti. Arabul yollar ulaşım açısından güvenli ve konforlu hale geldi. Araçlarımızı rahat sürmenin farklılığını yaşamaya başladık. Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir´e teşekkür ediyorum" dedi.

Arabul, Ardahan Belediyesi tarafından yapılan çalışmanın araç sahipleri ve sürücüleri tarafından beğeniyle karşılandığını belirterek trafik kurallarına uyulması açısından önemli olduğu söyledi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi