Ardahan´da AK Parti Mitingine Yoğun İlgi

Ardahan´da AK Parti Mitingine Yoğun İlgi

SİYASET 1.03.2019 23:38:59 0
Ardahan´da AK Parti Mitingine Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Ardahan ziyareti öncesi AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar ve AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın kürsüde birer konuşma yaptı. Yoğun katılımın sağlandığı mitinge katılan binlerce vatandaş, konuşmaları alkışladı, sevgi gösterisinde bulundu.

Halka hitap eden Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti belediyeciliğin devam etmesi gerektiğine işaret ederek Yunus Baydar´a destek istedi ve halkın en doğru kararı vereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı´nın Ardahan´ı şereflendirdiğini söyleyen Vekil Atalay, ?Bugün ümmettin lideri Ardahan´ın misafiridir. Ardahan´ımıza gelen güzel misafirlerimiz vardır. İnşallah 31 Mart´ta Ardahan AK Parti´nin bayrağını dalgalandıran ilk il olacaktır. Doğunun son durağı buradadır, güneş burada doğmaktadır. 31 Mart gecesi Yunus kardeşimize destek vererek seçimi inşallah alacağız. CHP´nin bu ülkeye bu şehre kazandıracağı bir şey yok? dedi.

SONUNA KADAR YUNUS BAYDAR´IN YANINDAYIZ

Kürsüde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın ise, ?Ardahan´a gelerek Bizleri onurlandıran cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün Ardahan tarihi bir gün yaşıyor, birlik ve beraberliğin olduğu bir günü yaşıyor. Cumhur ittifakıyla birlikte bu seçimde başarılı olacağız. Siz değerli Ardahanlıların desteğini bekliyorum. Ardahan öz evladı Yunus Baydar´ı başkan yapacağız. Buna hazır mısınız? Buna var mısınız değerli Ardahanlılar? İnanıyorum ki 31 Mart´ta Ardahan evladından yana tercihini kullanacaktır. Ardahan´a gelerek bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a şükranlarımı arz ediyoruz? dedi.

BU KARDEŞİNİZE İNANIN, SİZİ MAHCUP ETMEYECEYECEĞİM

Kürsüde açıklamalarda bulunan AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar ise, ?Cumhur ittifakın adayı olarak onur duyuyorum. Ardahan İktidarın nimetlerinden daha fazla yararlanmalı. 30 adet projemizle büyük Ardahan´ı büyüteceğiz. İş istihdamı sağlayacağız. Gençlerimiz Ardahan´da işsiz kalmayacak. Ardahan´ımıza Cumhurbaşkanımız geliyor. Bizleri onurlandırıp teşrif ediyor. Kendilerine saygılarımı sunuyorum, şükranlarımı arz ediyorum. Sizleri tanıyorum. Ardahan´ın öz evladıyız. Ardahan´ın geleceğine katkı sunacağız. Herkese katkı sunacağız. Sizin içinizden çıkan bu kardeşiniz seçimden sonrada burada olacaktır. 
Ardahan´ın öz evladıyız. Ardahan´ın geleceğine katkı sunacağız. Herkese katkı sunacağız. Sizin içinizden çıkan bu kardeşiniz seçimden sonrada burada olacaktır. Herkesin Belediye Başkanı olacağım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Değerli hemşerilerimin Ardahan zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Hizmetlerin devam etmesi için AK Parti İktidarının Belediyeyi kazanması zorunludur. Şunu bilin ki her zaman emrinizde olacağım. Herkesin Belediye Başkanı olup ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz. Sizler bana destek verin, sizleri mahcup etmeyeceğim. Projelerimize gelince Millet bahçesi oluşturacağız. Şehirlerarası otogar, Tır lojistik tesisi kuracağız. Aziziye Kışlası sosyal tesisler ile donatılacak. Mahallerde hayvancılık projelerini geliştirip hibe konusunda destek için çaba göstereceğiz. 31 Mart´ta görev bekliyorum ve hepinizi Allah´a emanet ediyorum? diye konuştu. Sezgin UYGAR


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI