Ardahan´da 17 günlük tam kapanma sessizliği

Ardahan´da 17 günlük tam kapanma sessizliği

GÜNCEL 2.05.2021 21:23:11 0
Ardahan´da 17 günlük tam kapanma sessizliği

Bedrettin Şuay

Ardahan ?ın cadde ve sokakları ?tam kapanma´ ile birlikte sessizliğe büründü. Tüm Türkiye´de olduğu gibi Ardahan´da da 29 Nisan 2021 tarihinde saat 19.00´da başlayan sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar evlerinde kalarak tam destek veriyor.

Ardahan´da korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte, normal günlerde yoğun olan, caddeler ve sokaklar boş kaldı. Kent genelinde oluşturulan uygulama noktalarında ise polis ekipleri denetim yaptı.

Korona virüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma dönemde, cadde, sokak ve parklarda sessizlik hâkim. Oldu. Ardahanlıların alınan tedbirlere büyük oranda uyduğu görüldü.

Kentin çeşitli noktalarında ekipler araçlarıyla dışarıda olan vatandaşlara yönelik belge ve kimlik kontrolleri gerçekleştirdiler. Ardahan Valiliği koordinesinde oluşturulan denetim ekipleri ise kent genelinde iş yeri denetimleri yaparak belirlenen kurallara uyulup uymadığını denetlediler. Ekipler iş yerlerinin kapanma saatlerinde de kontrollerini sürdürdü. 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla Ardahan merkez ve ilçelerindeki denetimler 24 saat aralıksız devam ediyor.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı