ARDAHAN´A DEĞER KATANLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Ardahan Medyasından, Ardahan´a değer katanlar için bir ilk gerçekleşecek.

GÜNCEL 28.03.2021 12:28:01 0
ARDAHAN´A DEĞER KATANLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Ardahan Medyasından, Ardahan´a değer katanlar için bir ilk gerçekleşecek.

Yıllardır göç veren ilimiz de yaşamın daha kaliteli hale gelmesi ve kalkınması için mücadele eden isim ve kurumlar özel bir program ile ödüllendirilecek.

ARDAHAN MEDYASI VE BATIYAKASI MEDYA ORGANİZASYONU

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin ve Kocaeli´de Medya sektöründe hizmet veren hemşerimiz Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü ile ortak yapılacak çalışmada, Ardahan´a değer katan isimler, bölge protokolü ve katılım sağlayacak hemşerilerimiz önünde onure edilecek.

Yaklaşık 7 yıldır Bölgeye Değer Katanlar adı altında, Kocaeli bölgesinde ki şahıs ve kurumları özel bir program ile ödüllendiren Bülent Kömürcü, ses getiren organizasyonunu bu yılda Ardahan Medya Gazetesi ile birlikte ilimizde hayata geçirecek.

ÖDÜL GECESİ CANLI YAYINLANACAK

Bölgede siyasi parti il ve ilçe başkanları, muhtarlar, STK Başkanları ve bölge halkıyla yapılacak istişareler sonucu belirlenecek isim ve kurumlar, ilerleyen günlerde açıklayacağımız bir tarihte yapılacak ödül töreninde ödüllerine kavuşacaklar. Bu özel gece ise Batıyakası Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ÖZEL GECEDE ÖZEL ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK

Toplamda 30 kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı program için Ardahan ve ilçelerinde titiz bir çalışma yapılacak. Akabinde ise komite üyelerine yapılacak sunumun ardından belirlenecek isimler ödüllendirilecek.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı