Ardahan Vakfı dayanışma gecesi düzenliyor

Eğitim, Kültür, Sanat ve Tarih alanlarında birçok projeye imza atan Ardahan Vakfı, “Bir Tuğlada Sen Koy” kampanyası kapsamında gece düzenleyecek.

GÜNCEL 12.01.2023 15:05:00 0
Ardahan Vakfı dayanışma gecesi düzenliyor

Eğitim, Kültür, Sanat ve Tarih alanlarında birçok projeye imza atan Ardahan Vakfı, “Bir Tuğlada Sen Koy” kampanyası kapsamında gece düzenleyecek.

Ardahan Vakfı Başkan Yardımcısı Burhan Aktaş’ın organizasyonu yaptığı etkinlik, 12 Şubat 2023 Pazar günü Kocaeli Çayırova’da Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde Saat 19.00’da Kaz Etinin ikram edileceği gece yapılacak.

Merkezi İstanbul Başakşehir’de bulunan ve Başkanlığını Celil Ünlü’nün yaptığı Ardahan Vakfı tarafından yapılan 55’e yakın projenin tanıtılacak gece ayrıca 19 Mayıs 2023’de inşaatına başlatılacak olan 23 metre yüksekliğinde ki saat kulesinin tanıtımı yapılacak.

Vakıf Başkanı Celil Ünlü yaptığı açıklamada;

“ Bir Taş da Sen Koy adlı kampanyamıza destek vererek sizde tarihte ki yerinizi alın.  Ardahan Vakfının Eğitim, Kültür, Sanat ve Tarih alanlarında yapmış olduğu 55’e yakın projesini tanıtacağı gecede ayrıca 19 Mayıs 2023 de inşaatına başlayacağı 23 metre yüksekliğinde ki saat kulesinin tanıtım gecesinde sizleri aramızda görmekten şeref duyacağız. Rasûlullah (sav) buyurdular: “İnsanların en hayırlısı, insanlara en çok faydalı olanıdır.” VAKFET, YAŞAT, YAŞA…  Ardahan Vakfı Saat Kulemiz tarihte durduğu sürece adınız hep var olacaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan edeceğimiz saat kulemize bir tuğlada siz koyarak tarihte ki yerinizi alın. 12 yılık tarihimizde ilk defa yapacağımız gecemizde ki bilet sayısı 500 ile sınırlı olup, yerinizi ayırtmayı lütfen unutmayınız” dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti